Σκουλός: Δεν κάνω τίποτα αν δε συμβουλευτώ τη σύζυγό μου

«Έκανα casting με κόκκινα νύχια. Μου τα είχε βάψει η κόρη μου»

Ο Δημήτρης Σκουλός με ότι κι αν καταπιάνεται το κάνει με αισθητική, ευγενική προσέγγιση, με ενσυναίσθηση αλλά και με αγάπη.

«Το α και το ω στον χώρο μου είναι η αισθητική. Προσπαθώ να βγάζω πάντα την πιο ωραία πλευρά του καθενός. Οι πιο ωραίες γυναίκες είναι οι πιο ανασφαλείς. Η κάμερα αποτυπώνει στιγμές», είπε στην εκπομπή «Breakfast@star».

Ο κριτής του GNTM γνωρίζει την απόλυτη ομορφιά και ξέρει να την απογειώνει! Έχει συνεργαστεί με φωτογενή αγόρια και κορίτσια που είναι σε θέση να καταλάβει από την πρώτη στιγμή ποιος έχει το star quality και ποιος πρέπει να επιστρέψει στο σπίτι του. Έχει τις γνώσεις και την εμπειρία για να κρίνει ποιος μπορεί να σταθεί επάξια μπροστά στον φακό.


Ο Δημήτρης Σκουλός μιλά για τη σύζυγό του και τις κόρες του


Οι μεγάλες του αγάπες είναι οι γυναίκες της ζωής του, η σύζυγός του, Μπέλλα και οι δυο του κόρες. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι στιγμές που έχει ανεβάσει βίντεο στο Instagram όπου έχει αφεθεί στα χέρια της μεγαλύτερης κόρης του και εκείνη έχει αναλάβει ρόλο make up artist.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by skoulos (@skoulos)


Σε ένα τέτοιο αστείο περιστατικό αναφέρθηκε στον «αέρα» της πρωινής εκπομπής του Star αποκαλύπτοντας: «Έκανα casting και είχα ξεχάσει να ξεβάψω τα κόκκινα νύχια που μου είχε βάψει η κόρη μου. Μου αρέσει η οικογένεια. Όλος ο ελεύθερος χρόνος μου είναι αφιερωμένος στη σύζυγο και στις κόρες μου».

Δημήτρης Σκουλός: Φωτογραφίζεται αγκαλιά με τη νεογέννητη κόρη του!

«Με έχουν διώξει από το υπνοδωμάτιο και κοιμάμαι στο παιδικό δωμάτιο», πρόσθεσε με χιούμορ.

Ο Δημήτρης Σκουλός είναι full in love με τη σύζυγό του, Μπέλλα. «Η γυναίκα μου είναι ένας καλός άνθρωπος. Δεν κάνω τίποτα αν δεν τη συμβουλευτώ. Αυτό κάνει και εκείνη με εμένα».

Δημήτρης Σκουλός: Οι full in love ευχές στη σύζυγό του για τα γενέθλιά της

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by skoulos (@skoulos)

 

«Η επιτυχία του GNTM οφείλεται στην ομαδική δουλειά»

Λίγο πριν το τέλος της συνέντευξης μίλησε φυσικά και για το GNTM. «Εχουμε πολύ ωραία μοντέλα φέτος και αγόρια και κορίτσια. Τα κορίτσια φέτος είναι πολύ δυνατά. Η επιτυχία του GNTM οφείλεται στην ομαδική δουλειά».

GNTM 4: Η ανακοίνωση του Σκουλού που «πάγωσε» τους διαγωνιζόμενους

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by skoulos (@skoulos)


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top