Δημήτρης Σκουλός: Οι full in love ευχές στη σύζυγό του για τα γενέθλιά της

«Θα σ’αγαπώ μέχρι να σβήσει ο ήλιος», έγραψε ο γνωστός φωτογράφος

Παλαιότερο βίντεο από τη «Φωλιά των Κου Κου»

Εορταστική είναι σήμερα η ατμόσφαιρα στο σπίτι του Δημήτρη Σκουλού και αυτό γιατί η σύζυγός του, Τζέλα, έχει τα γενέθλιά της.

Δημήτρης Σκουλός: Φωτογραφίζεται αγκαλιά με τη νεογέννητη κόρη του!


Το ερωτευμένο ζευγάρι διανύει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής τους μιας και στα μέσα Ιουλίου απέκτησαν το δεύτερο κοριτσάκι τους.

Μπαμπάς για δεύτερη φορά ο Δημήτρης Σκουλός - Γέννησε η γυναίκα του

Ο Δημητρης Σκουλός με τη σύζυγό του, Τζέλα


«Είμαστε ευτυχισμένοι όλοι. Εγώ, η Μαϊρένια μας, η μαμά μας, η Κούκι. Άλλη μια γυναίκα στο σπίτι. Για μένα είναι το τέλειο!. Σε τέτοιες εποχές που ζούμε, που συμβαίνουν πολλά και δύσκολα δε θέλαμε να λέμε ότι θέλουμε άλλο ένα κοριτσάκι. Λόγω της Μαϊρένιας μας κι εγώ και η Τζέλα ξέραμε ότι αν κάνουμε άλλο παιδί, θα θέλαμε να είναι κοριτσάκι, αλλά δεν το λέγαμε. Όταν μάθαμε ότι είναι κοριτσάκι χαρήκαμε πάρα πολύ, όχι ότι δε θα χαιρόμασταν αν ήταν αγοράκι αλλά τώρα το λέμε, θέλαμε κορίτσι», είχε δηλώσει στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» για τον ερχομό της δεύτερης κόρης του.

Ο γνωστός φωτογράφος και κριτής του GNTM θέλησε να ευχηθεί στη σύζυγό του, Τζέλα, για τα γενέθλιά της.


Δημοσίευσε μία κοινή τους φωτογραφία και τη συνόδευσε με την εξής λεζάντα: «Σήμερα έχει γενέθλια το μωρό μου, η γυναίκα μου, η σύντροφος μου, η φίλη μου, η μάνα μας. Θα σ’αγαπώ μέχρι να σβήσει ο ήλιος».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by skoulos (@skoulos)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top