Μπαμπάς για δεύτερη φορά ο Δημήτρης Σκουλός - Γέννησε η γυναίκα του

Τα τρυφερά λόγια του κριτή του GNTM

Παλαιότερο βίντεο από τη «Φωλιά των Κου Κου»

Τρισευτυχισμένος είναι ο Δημήτρης Σκουλός, καθώς σήμερα γεννήθηκε το δεύτερο παιδάκι του. Η σύζυγός του, Τζέλα, έφερε στον κόσμο τη δεύτερη κόρη τους και όλοι τους πλέουν σε πελάγη ευτυχίας!

Σκουλός - Τζέλα : Πώς ανακοίνωσαν στην κόρη τους ότι θα αποκτήσει αδερφάκι

gntm σκουλός έγινε μπαμπάς ξανά

Ο φωτογράφος έγινε μπαμπάς για δεύτερη φορά!

Ο γνωστός φωτογράφος και κριτής του GNTM ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία με το χεράκι του νεογέννητου και το βραχιολάκι του που γράφει το επίθετο του μπαμπά.

«Σκουλού 12/7/21 θήλυ» αναγράφεται χαρακτηριστικά.

Στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Δημήτρης Σκουλός συγκινεί γράφοντας: «Τρείς πολύ μεγάλες χαρές έχω νιώσει στη ζωή μου. Η πρώτη πριν 13 χρόνια όταν παντρεύτηκα τη γυναίκα της ζωής μου. Η δεύτερη πριν 8 1/2 χρόνια όταν γεννήθηκε ο ήλιος μου. Και σήμερα γιατί γεννήθηκε το φεγγάρι μου. Ερωτευμένος για πάντα».

Δείτε την ανάρτηση του Δημήτρη Σκουλού από το μαιευτήριο:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by skoulos (@skoulos)


Οι δηλώσεις του φωτογράφου στη «Φωλιά των Κου Κου» όταν έμαθε ότι θα γίνει μπαμπάς για δεύτερη φορά:

«Είμαστε ευτυχισμένοι όλοι. Εγώ, η Μαϊρένια μας, η μαμά μας, η Κούκι. Άλλη μια γυναίκα στο σπίτι. Για μένα είναι το τέλειο!. Σε τέτοιες εποχές που ζούμε, που συμβαίνουν πολλά και δύσκολα δε θέλαμε να λέμε ότι θέλουμε άλλο ένα κοριτσάκι. Λόγω της Μαϊρένιας μας κι εγώ και η Τζέλα ξέραμε ότι αν κάνουμε άλλο παιδί, θα θέλαμε να είναι κοριτσάκι, αλλά δεν το λέγαμε. Όταν μάθαμε ότι είναι κοριτσάκι χαρήκαμε πάρα πολύ, όχι ότι δε θα χαιρόμασταν αν ήταν αγοράκι αλλά τώρα το λέμε, θέλαμε κορίτσι», είχε πει χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Σκουλός.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top