Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Αυτό που έχει στενοχωρήσει την Ιωάννα είναι ότι…»

Η αποκάλυψη για την Ιωάννα Παλιοσπύρου on air

Ξεκίνησε σήμερα η δίκη για την επίθεση με το βιτριόλι της άτυχης Ιωάννας Παλιοσπύρου. Λίγη ώρα πριν φτάσει στα δικαστήρια η Ιωάννα για την εκδίκαση της υπόθεσης, η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από την εκπομπή της Happy Day μετέφερε κάποιες πληροφορίες από το περιβάλλον του θύματος και εξέφρασε το παράπονο που έχει η ίδια και η οικογένειά της.

βιτριολι ιωαννα δικη

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου την ώρα που έφτασε στο δικαστήριο/ Intimenews
 

Επίθεση βιτριόλι: «Η γυναίκα που πήγε να με σκοτώσει έδειξε τη δειλία της»

«Επειδή χθες μιλούσα μέχρι αργά με την Αννίτα Ναθαναήλ, που βρισκόταν μαζί της, υπήρχε ένα μείγμα συναισθημάτων. Ήταν ταραγμένη, αλλά και αποφασισμένη να βρεθεί τετ α τετ με τη δράστιδα. Αυτό που θέλει να ξέρει ο κόσμος και γι αυτήν είναι πολύ σημαντικό είναι ότι σε όλο αυτό το δύσκολο ταξίδι, γιατί έχει κάνει εννιά χειρουργεία και θα χρειαστεί πολλά ακόμα για να μιλήσουμε για μία αποκατάσταση και μια επιστροφή σε μια φυσιολογική εικόνα, όλους αυτούς τους 16 μήνες κανένας από την οικογένεια της καθ’ ομολογίαν δράστιδος δεν έχει επικοινωνήσει μαζί της.

Αυτό που έχει στενοχωρήσει πολύ την Ιωάννα, και ήθελε να το πω, είναι ότι κανένας δεν έχει ενδιαφερθεί να πάρει ένα τηλέφωνο, να δει πώς μπορεί να στηρίξει αυτό το κορίτσι συναισθηματικά ή υλικά αυτό το κορίτσι που περνάει αυτόν τον Γολγοθά. Ούτε ένα τηλέφωνο, ούτε μία συγγνώμη. Εμείς δε θα κάνουμε λαϊκό δικαστήριο, αλλά αυτό είναι κάτι που πρέπει να ξέρει ο κόσμος», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

τσιμτσιλή ιωαννα παλιοσπύρου βιτριολι δικη

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας διέκοψε για τις 30 Σεπτεμβρίου, προκειμένου απρόσκοπτα να ξεκινήσει η διαδικασία.

Επίθεση βιτριόλι: Απούσα η κατηγορούμενη - Η δήλωσή της μέσα από τη φυλακή

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top