Ελένη Τσολάκη: Τα on air σχόλια για το διαζύγιο Καραβάτου - Κατσούλη

Το ζευγάρι χώρισε έπειτα από 10 χρόνια κοινής πορείας

Τίτλοι τέλους έριξαν στον γάμο τους η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης. Το πρώην ζευγάρι έπειτα από 10 χρόνια έγγαμου βίου και την απόκτηση δύο παιδιών αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους.

Χώρισαν Κατερίνα Καραβάτου- Κρατερός Κατσούλης: Η ανακοίνωση του ζευγαριού

Ο Κρατερός Κατσούλης κκαι η Κατερίνα Καραβάτου χώρισαν μετά από 10 χρόνια κοινής πορείας/ φωτογραφία NDP

Ο Κρατερός Κατσούλης κκαι η Κατερίνα Καραβάτου χώρισαν μετά από 10 χρόνια κοινής πορείας/ φωτογραφία NDP

Την είδηση του διαζυγίου τους έναν γνωστή μέσω μίας ανακοίνωσης που εξέδωσε ο πληρεξούσιος δικηγόρος τους, σημειώνοντας πως απόλυτη προτεραιότητά τους παραμένουν η Αέλια και ο Αρίωνας.

Καραβάτου - Κατσούλης: Ο γάμος, τα παιδιά, η συνεργασία και το διαζύγιο

Τη λύση του γάμου της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη σχολίασαν η Ελένη Τσολάκη και οι συνεργάτες της στον «αέρα» της εκπομπής «Καλαοκαίρι #not».

Διαζύγια διασήμων: Τα ζευγάρια που έβγαλαν ανακοίνωση για τον χωρισμό τους

«Είδαμε φέτος πως η συνεργασία τους έληξε κάπως πιο νωρίς, βεβαίως για επαγγελματικούς λόγους. Είχαμε ακούσει πολλά. Η αλήθεια είναι ότι είχαν ακουστεί διάφορα, όμως υπήρχε επαγγελματικός λόγος οπότε αυτό τα καλύπτει όλα», είπε αρχικά ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Το ζευγάρι μπορεί να χώρισε, αλλά προτεραιότητά του παραμένουν τα παιδιά του/ φωτογραφία NDP

Το ζευγάρι μπορεί να χώρισε, αλλά προτεραιότητά του παραμένουν τα παιδιά του/ φωτογραφία NDP

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε η Ελένη Τσολάκη σημειώνοντας:  «Ήταν ένα επαγγελματικό διαζύγιο το οποίο δεν ξέρω αν προμήνυε το προσωπικό διαζύγιο. 10 χρόνια μαζί, ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι, δύο πολλοί αγαπημένοι άνθρωποι που σε αυτές τις περιπτώσεις επειδή αυτές οι αποφάσεις δεν είναι αποφάσεις που παίρνονται από τη μια στιγμή στην άλλη και με την ύπαρξη δύο παιδιών είναι ακόμα πιο δύσκολο και πολύπλοκο να το αποφασίσεις.  Είναι αυτές οι στιγμές που λες ότι όλα γίνονται για καλό και για μια καινούργια αρχή στη ζωή του καθενός. Μπορεί να σηματοδοτεί νέα πράγματα, πολύ όμορφα που θα έρθουν μπροστά τους».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top