Διαζύγια διασήμων: Τα ζευγάρια που έβγαλαν ανακοίνωση για τον χωρισμό τους

Όταν Μενεγάκη-Λάτσιος, Σκορδά-Λιάγκας, Λασκαράκη-Τσιμιτσέλης έγιναν... τέως

Με αφορμή την επίσημη ανακοίνωση για τη λύση του γάμου του Νικόλαου και της Τατιάνας Μπλάτνικ μετά από 14 χρόνια έγγαμου βίου, θυμηθήκαμε τα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ που δημοσιοποίησαν το διαζύγιό τους με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.

Νικόλαος - Τατιάνα Μπλάτνικ: Γιατί καθυστέρησαν να ανακοινώσουν το διαζύγιο

Νικόλαος - Τατιάνα Μπλάτνικ

Σαν «βόμβα» έσκασε στις 19 Απριλίου η ανακοίνωση του διαζυγίου του Νικόλαου και της Τατιάνας Μπλάτνικ. Το ζευγάρι μετά από 14 χρόνια έγγαμου βίου αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους, διατηρώντας ωστόσο τον σεβασμό ο ένας προς το πρόσωπο του άλλου. Η ανακοίνωση του διαζυγίου δημοσιεύθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ελληνικής πρώην βασιλικής οικογένειας.

Τα επώνυμα διαζύγια της δεκαετίας που «άφησαν εποχή»

Κατερίνα Καραβάτου - Κρατερός Κατσούλης

Μετά από μία δεκαετία γάμου, η Κατερίνα Καραβάτου κι ο Κρατερός Κατσούλης αποφάισαν να χωρίσουν. Την απόφασή τους αυτή δημοσιοποίησαν μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε ο πληρεξούσιος δικηγόρος τους.

Χώρισαν Κατερίνα Καραβάτου- Κρατερός Κατσούλης: Η ανακοίνωση του ζευγαριού

Μεταξύ άλλων η ανακοίνωση αναφέρει: «Έπειτα από μεγάλη προσπάθεια και με μεγάλη αγάπη μεταξύ μας, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην λύση του γάμου μας....Παρακαλούμε, για τον σεβασμό της απόφασής μας, ιδίως δε των τέκνων μας, ώστε η σημαντική αυτή αλλαγή στην ζωή τους να είναι όσο το δυνατόν πιό ανώδυνη».

Δέσποινα Βανδή- Ντέμης Νικολαΐδης

Ντέμης Νικολαΐδης Δέσποινα Βανδή

Μετά από 18 χρόνια γάμου, η Δέσποινα Βανδή κι ο Ντέμης Νικολαΐδης αποφάσισαν να χωρίσουν /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Μετά από 18 χρόνια κοινής πορείας και την απόκτηση δύο παιδιών, της Μελίνας και του Γιώργου, η  Δέσποινα Βανδή κι ο Ντέμης Νικολαΐδης γνωστοποίησαν μέσω του μάνατζερ της τραγουδίστριας, Γιώργου Αρσενάκου, τη λύση του γάμου τους.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση:
«Ύστερα από 18 χρόνια, πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας. Απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η φροντίδα και η προστασία των παιδιών μας και παρακαλούμε για το σεβασμό της απόφασής μας και της προτεραιότητάς μας.
Δ. Βανδή - Ν. Νικολαΐδης».

Χώρισαν Βανδή - Νικολαΐδης: Η ανακοίνωση για το διαζύγιό τους

Ελένη Μενεγάκη - Γιάννης Λάτσιος

Γιάννης Λάτσιος Ελένη Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη έχει πλέον τις καλύτερες σχέσεις με τον πρώην σύζυγό της, Γιάννη Λάτσιο /Φωτογραφία NDP Photo Agency

11 χρόνια μετά το σίγουρο είναι ότι… βασίλισσα στις ανακοινώσεις χωρισμού παραμένει η Ελένη Μενεγάκη. Με το δελτίο Τύπου που είχε σταλεί τέλος Ιανουαρίου του 2010 και γνωστοποιούσε ότι χωρίζει με τον Γιάννη Λάτσιο, άνοιξε τον δρόμο για μια νέα «μόδα», αυτή που έκανε τα επώνυμα διαζύγια πιο… επίσημα!

Η «βασίλισσα» της μικρής οθόνης και το τηλεοπτικό στέλεχος μετά από τρία παιδιά κι έναν υπέρλαμπρο γάμο, χώρισαν χωρίς να αποκαλύψουν ποτέ τον λόγο.

Μενεγάκη – Λάτσιος: Η αποκάλυψη για την περίοδο του χωρισμού τους

«Έπειτα από 9 χρόνια κοινής ζωής και την απόκτηση 3 ανήλικων ακόμα παιδιών, αποφασίσαμε από κοινού να προχωρήσουμε πλέον ο καθένας χωριστά. Ως πρόσωπα αλλά πάντα μαζί ως γονείς που μοιράζονται την αγάπη για τα παιδιά τους και την αγωνία για το μέλλον τους. Είμαστε σίγουροι ότι η απόφασή μας αυτή θα υποστηριχθεί και θα γίνει σεβαστή από όλους», έγραφε η ανακοίνωση του χωρισμού που έφερε μέχρι και την έκτακτη κυκλοφορία περιοδικών.

Τζένη Μπαλατσινού - Πέτρος Κωστόπουλος

Τζένη Μπαλατσινού Πέτρος Κωστόπουλος

Μετά το διαζύγιο με τον Πέτρο Κωστόπουλο, η Τζένη Μπαλατσινού ανέβηκε ξανά τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Βασίλη Κικίλια /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Σαν κεραυνός εν αιθρία είχε πέσει η είδηση διαζυγίου του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού, μετά το τέλος της πρωινής εκπομπής που παρουσίαζαν στο Mega. 

Μπαλατσινού εναντίον Κωστόπουλου: Νέα κόντρα για το πρώην ζευγάρι!

«Μετά από πολύ πόνο, αλλά κι αμηχανία, εξαιτίας του δημοσίου χαρακτήρα της ανακοίνωσης, θα θέλαμε να δηλώσουμε ότι δεν είμαστε πια ζευγάρι. Αφού προσπαθήσαμε και οι δύο για αρκετό καιρό να σώσουμε τον γάμο μας. Καταλήξαμε στην απόφαση να χωρίσουμε και να διατηρήσουμε ανέπαφα όλα τα αποθέματα αγάπης κι αλληλοεκτίμησης. Παραμένουμε πάνω απ’ όλα οικογένεια και ομάδα στη δουλειά μας. Οι ωραιότεροι καρποί των 20 χρόνων σχέσης και 18 χρόνων γάμου είναι τα τρία υπέροχα παιδιά μας. Στα οποία ως γονείς θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε το περιβάλλον μιας αγαπημένης οικογένειας. Η ψυχική τους ισορροπία και ασφάλεια είναι η σημαντικότερη προτεραιότητα στη νέα μας ζωή. Θα εκτιμούσαμε ιδιαίτερα κάθε βοήθεια σε αυτή μας την προσπάθεια», έγραφε η ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε το καλοκαίρι του 2014 στο site -τότε- ιδιοκτησίας του Πέτρου Κωστόπουλου.

Φαίη Σκορδά - Γιώργος Λιάγκας

Γιώργος Λιάγκας Φαίη Σκορδά

Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά χώρισαν, ωστόσο το 2021 τα «βρήκαν» ξανά επαγγελματικά και είναι μαζί στο Πρωινό /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Το καλοκαίρι του 2016 ακούστηκαν οι πρώτες φήμες που τους ήθελαν να μην είναι πλέον μαζί. Οι χωριστές διακοπές και η απόφαση του τηλεοπτικού διαζυγίου, προμήνυαν τα προβλήματα στην κοινή τους ζωή. Η Φαίη Σκορδά κι ο Γιώργος Λιάγκας με μία ανακοίνωση στην εφημερίδα Real News ανέφεραν: «Ναι, δεν είμαστε πια μαζί, αλλά έχουμε δύο υπέροχα παιδιά που λατρεύουμε και θα µας ενώνουν για πάντα».

Φαίη Σκορδά: Απάντησε ανοιχτά στην εκπομπή για τη σχέση της με τον Λιάγκα!

Το ζευγάρι είχε όλο αυτό το διάστημα τις καλύτερες σχέσεις λόγω των δυο αγοριών που έχει αποκτήσει μαζί, ενώ στα μέσα της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, ο Γιώργος Λιάγκας επέστρεψε στο Πρωινό, δίπλα στην πρώην σύζυγό του.

Σοφία Παυλιδου - Χρήστος Φερεντίνος

Σοφία Παυλιδου Χρήστος Φερεντίνος

Φερεντίνος & Παυλίδου έχουν τις καλύτερες σχέσεις για χάρη των δίδυμων αγοριών που απέκτησαν μαζί /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Φερεντίνος: «Oι περισσότεροι φοβήθηκαν ή απέφυγαν να στηρίξουν τη Σοφία»

Μία ακόμα τέτοια περίπτωση είναι αυτή του Χρήστου Φερεντίνου και της Σοφίας Παυλίδου. O παρουσιαστής και η ηθοποιός, μετά την πληθώρα δημοσιευμάτων που έκαναν λόγο για διαζύγιο, δήλωσαν από κοινού τον Οκτώβριο του 2016: «Χωρίσαμε! Είναι οριστικό και από τον Σεπτέμβριο μένουμε σε διαφορετικά σπίτια. Και δεν είναι… σενάρια», συμπληρώνοντας: «Ενημερώσαμε τα παιδιά μας για τη μεγάλη αυτή απόφασή μας και πλέον μπορούμε να πούμε πως τραβάμε χωριστούς δρόμος, αλλά μένουμε αγαπημένοι. Είμαστε ο ένας πλάι στον άλλο κι έτσι θα είμαστε πάντα».

Βάσω Λασκαράκη - Γιάννης Τσιμιτσέλης

Γιάννης Τσιμιτσέλης Βάσω Λασκαράκη

Σήμερα η Βάσω Λασκαράκη χαμογελάει στο πλευρό του Λευτέρη Σουλτάτου κι ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στης Κατερίνας Γερονικολού /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Πάγωσε» ο Τσιμιτσέλης: «Η Γερονικολού με τη Λασκαράκη μοιάζουν;»

Πιο πρόσφατο παράδειγμα είναι αυτό του Γιάννη Τσιμιτσέλη και της Βάσως Λασκαράκη, που τον Σεπτέμβριο του 2017 ανακοίνωσαν μέσω της δικηγόρου τους, Αρχοντούλας Παπαπαναγιώτου: «O κ. Γιάννης Τσιμιτσέλης και η κα Βάσω Λασκαράκη επιθυμούν να θέσουν υπόψιν των Μέσων Μαζικής Ενημέρωση του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου, ότι με κοινή απόφαση τους απόφαση, την οποία έλαβαν με πνεύμα και σε κλίμα απόλυτης συνεννόησης και αλληλεκοτανόησης, επέλεξαν να κλείσουν τον κύκλο της συζυγικής τους ζωής. Ο κ. Τσιμιτσέλης και η κα. Λασκαράκη εξακολουθούν και θα εξακολουθήσουν να πορεύονται με την ίδια βαθιά εκτίμηση και τον ίδιο σεβασμό του ενός προς τον άλλον, με τον οποίο πορεύθηκαν όλα τα προηγούμενα χρόνια. Είναι αυτονόητο ότι παραμένουν πρώτιστα προσηλωμένοι στην ανατροφή του παιδιού τους, για την ευτυχία προστασία του οποίου θα συνεχίσουν να μεριμνούν, από κοινού, με αμείωτη στοργή».

To καλοκαίρι του 2019 η ηθοποιός παντρεύτηκε μυστικά τον σεφ Λευτέρη Σουλτάτο, ενώ ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ζει φουλ ερωτευμένος στο πλευρό της Κατερίνας Γερονικολού.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top