Μελέτη: Πριν 4 χρόνια εκτέθηκα κι εγώ. Ήμουν έγκυος και με έδιωξαν

Οι δηλώσεις της παρουσιάστριας στον αέρα της ραδιοφωννικής της εκπομπής

Δείτε το απόσπασμα που προβλήθηκε από την εκπομπή «Ευτυχείτε»

Η κόντρα του Γιώργου Τσαλίκη με τον ΣΚΑΪ φαίνεται πως θα οδηγηθεί στις δικαστικές αίθουσες. Οι δύο πλευρές ήρθαν σε ρήξη μετά την απόφαση του καναλιού να ακυρώσει το συμβόλαιο του γνωστού τραγουδιστή, ο οποίος αναμενόταν να παρουσιάσει το Big Brother.

Τσαλίκης -ΣΚΑΪ στα δικαστήρια για το Βig Brother - «Θα τα μάθετε όλα»

Θέση για όλα αυτά που συμβαίνουν πήρε η Ελεονώρα Μελέτη μέσα από τη ραδιοφωνική της εκπομπή στηρίζοντας τον Γιώργο Τσαλίκη. Θυμίζουμε πως πριν από 4 χρόνια η παρουσιάστρια είχε συνεργαστεί με το κανάλι του Φαλήρου και η λήξη της συνεργασίας τους δεν ήταν ρόδινη.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Εleonora Meleti (@nonoram)

Οι δύο πλευρές οδηγήθηκαν στα δικαστήρια όπου εκεί δόθηκε η λύση. Η Ελεονώρα Μελέτη ανέφερε κατά τη διάρκεια της ραδιοφωνικής της εκπομπής απόσπασμα της οποίας παρουσιάστηκε από την εκπομπή «Ευτυχείτε»: «Επειδή έχω πάθει ακριβώς το ίδιο με αυτό που έπαθε ο Τσαλίκης, πριν τέσσερα χρόνια να σας θυμίσω ότι με τον ίδιο τρόπο εκτέθηκα και εγώ από τον ΣΚΑΪ όπως εκτέθηκε ο Γιώργος. Και εγώ είχα κάνει τις συμφωνίες μου, και εγώ τις είχα ανακοινώσει με άδεια του σταθμού και εγώ τις είχα προχωρήσει, είχα κλείσει ομάδα και ξαφνικά βρέθηκα κρεμάμενη γιατί άλλαξε γνώμη ο σταθμός. Άλλαξε η διοίκηση του σταθμού και και και…Όταν εγώ είχα πει ότι θα τους πάω δικαστικά, που σαφώς θα τους πάω δικαστικά γιατί ενώ με ζήταγαν τρία κανάλια υπέγραφα στον ΣΚΑΪ και τελικά ο ΣΚΑΪ με άφησε εκτός σεζόν. Δούλεψα εκεί για λίγους μήνες, Και δεν είναι μόνο αυτό αλλά είχαν πει στην επιθεώρηση εργασίας και είχαν πει ότι έκανα οικειοθελή αποχώρηση. Πήγαν και δήλωσαν ότι δεν εμφανίστηκα ποτέ στη δουλειά μου που ήταν ψέμα. Εγώ εντωμεταξύ ήμουν έγκυος γιατί δε μπορείς να διώξεις μια έγκυο από τη δουλειά. Πήγα στα δικαστήρια. Τότε είχαν βγει συνάδελφοι και έλεγαν ότι δεν είναι σωστό να πηγαίνεις στα δικαστήρια γιατί είναι μικρή η αγορά. Ρε φίλε όμως ο άλλος με αφήνει άνεργη ενώ έχω συμβόλαιο….».
 


 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top