Τσαλίκης -ΣΚΑΪ στα δικαστήρια για το Βig Brother - «Θα τα μάθετε όλα»

Ακυρώθηκε το συμβόλαιο του τραγουδιστή με το κανάλι

Δείτε το ρεπορτάζ της «Φωλιάς των Κου Κου» για τον Γιώργο Τσαλίκη

Όπως φαίνεται ξεκινάει η δικαστική διαμάχη του Γιώργου Τσαλίκη με τον ΣΚΑΪ, ύστερα από την ακύρωση του συμβολαίου του με το κανάλι

Ο Γιώργος Τσαλίκης αποχώρησε ξαφνικά από τη Μελβούρνη - Τι συνέβη;

Όπως είναι γνωστό, ο δημοφιλής τραγουδιστής προοριζόταν για την παρουσίαση του Big Brother 2, κάτι που τελικά δεν πρόκειται να γίνει. Ο ΣΚΑΪ ακύρωσε το συμβόλαιό, επικαλούμενος καταστρατήγηση των κανόνων εχεμύθειας. 

Γιώργος Τσαλίκης

Το πρωί της Πέμπτης ο τραγουδιστής κι αντιδήμαρχος Περιστερίου έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στη «Φωλιά των Κου Κου» και τον Αρτ, όπου τόνισε πως η υπόθεση έχει πάρει τη δικαστική οδό: «Είμαι μια χαρά. Ήταν μια μεγάλη μέρα, όπως λένε και στο χωριό μου. Πέρα από τα τηλεοπτικά δίνουμε και Πανελλήνιες (σ.σ. Αναφέρεται στον μεγάλο του γιο, Άγγελο). Ήμουν έξω από το εξεταστικό κέντρο και χτύπαγε το τηλέφωνο ασταμάτητα».

Τσαλίκης: Αποκάλυψε το μεγαλύτερο ποσό που έχει λάβει για μια εμφάνιση

«Έκανα μια ανάρτηση που ήμουν αληθινός. Αυτό που έγραψα στο post είναι αυτό που θέλω να κρατήσετε. Όταν μιλάω πάντα υπάρχει λόγος και πάντα λέω την αλήθεια. Δεν είμαι ένας άνθρωπος που λειτουργεί ποτέ αυθόρμητα, με την έννοια του παρορμητισμού και της βλακείας. Είμαι ένας άνθρωπος πολύ συνετός. Όταν μιλάω πάντα είμαι προσεκτικός. Έχει πάρει την νομική οδό. Θα πρέπει να είμαι φειδωλός και προσεκτικός. Τις επόμενες μέρες θα τα μάθετε όλα. Θα δικαιωθώ», συμπλήρωσε.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top