Τσαλίκης: Αποκάλυψε το μεγαλύτερο ποσό που έχει λάβει για μια εμφάνιση

Ποιο τραγούδι του αφιερώνει στη σύζυγό του

Την έντονη ενόχλησή του για τις επιθέσεις, που γίνονται στο διαδίκτυο, από ανώνυμους χρήστες των κοινωνικών μέσων, εξέφρασε ο Γιώργος Τσαλίκης.

«Στα social media υπάρχει τεράστιο bullying. Υπάρχουν παρουσιαστές που ακούν κατάρες για τα παιδιά τους. Πρέπει να υπάρχει ένα όριο. ράψε την άποψή σου: 'Βλέπω τον Τσαλίκη, μπλιαχ. Τι νούμερο είναι αυτό'. Πες το μου! Αλλά δεν μπορείς να μου λες 'να πεθάνουν τα παιδιά σου' ή 'να βρωμίσεις από τον καρκίνο εσύ κι η γυναίκα σου'», είπε ο δημοφιλής τραγουδιστής, μιλώντας στην εκπομπή «After Dark» του Σκάι.

Γιώργος Τσαλίκης: Ακούστε το νέο του τραγούδι «Φταις»!

Ο Γιώργος Τσαλίκης αναφέρθηκε στη σύζυγό του Δώρα Δημητροπούλου, λέγοντας ότι είναι το στήριγμά του και πως είναι ο άνθρωπος που αγαπάει περισσότερο στη ζωή του. Όπως είπε, το τραγούδι του που της αφιερώνει είναι το «Σου χρωστάω πολλά».

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι πριν από κάποια χρόνια είχε δεχθεί άσχημο φλερτ από μία επώνυμη κυρία, η οποία είπε κάτι άσχημο για τη γυναίκα του. Όπως τόνισε, της ζήτησε συγγνώμη μετά από κάποια χρόνια.

Τέλος, ο Γιώργος Τσαλίκης αποκάλυψε το μεγαλύτερο ποσό, που έχει λάβει για μία και μόνο εμφάνιση. Όπως είπε, συνέβη προ κρίσης, δηλαδή πριν το 2010, όταν είχε εμφανιστεί σε event σε μεγάλο δήμο, λαμβάνοντας ως αμοιβή 23.000 ευρώ.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top