Ο Γιώργος Τσαλίκης αποχώρησε ξαφνικά από τη Μελβούρνη - Τι συνέβη;

Το βίντεο που ανέβασε ο τραγουδιστής στα InstaStories

Τον τελευταίο μήνα ο Γιώργος Τσαλίκης βρίσκεται στην Αυστραλία όπου πραγματοποιεί μια σειρά από συναυλίες. Όπως φαίνεται όμως δε λείπουν και τα απρόοπτα, αφού εμφανίστηκε ένα κρούσμα κορωνοϊού στη Μελβούρνη και έκλεισαν όλα.

Τσαλίκης: Επικό throwback με Ρουβά και Ρέμο πριν 18 χρόνια!

Έτσι ο τραγουδιστής και οι συνεργάτες του έφυγαν άρον άρον για το Σίδνεϋ, προκειμένου να συνεχίσουν την περιοδεία τους.

Ο ίδιος έκανε γνωστή την είδηση μέσω ενός βίντεο που ανήρτησε στο Instagram λέγοντας: «Λοιπόν παιδάκια καλημέρα για να καταλάβετε λίγο πως λειτουργούν εδώ τα πράγματα στην Αυστραλία κάναμε τις δουλειές στην Μελβούρνη, και σήμερα βρέθηκε ένα κρούσμα, ένα στην Μελβούρνη και κλείσανε τα πάντα ο κόσμος στα σπίτια του, για ένα κρούσμα. Εμείς φεύγουμε άρον άρον πάμε Σίδνεϋ γιατί έχουμε εκεί δουλειές για να μπορέσουμε να κάνουμε εκεί που δεν έχει κρούσματα τις δουλειές μας. Δηλαδή είναι λιγάκι εδώ τζόκερ, δόξα το Θεό όλα πάνε καλά. Στην Αυστραλία με 4.000 κρούσματα που έχουμε φτάσει εμείς θα είχανε κάτι λαγούμια κάτω από την γη, στα 150 μέτρα και θα έβγαιναν το 2024. Για αυτό και είναι και χαλαροί και ελεύθεροι. Φύγαμε σαν κυνηγημένοι από την Μελβούρνη ήρθαμε στο Σίδνεϋ, είμαστε έτοιμοι για την Παρασκευή και το Σάββατο, το Σίδνεϋ να ετοιμάζεται παιδιά».

 


Το εν  λόγω απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή «Happy Day» σημειώνοντας πως η συναυλία ματαιώθηκε. Ωστόσο, ο τραγουδιστής έκανε μία παρέμβαση στην εκπομπή τονίζοντας ότι οι 4 συναυλίες του έγιναν κανονικά στη Μελβούρνη και έπειτα παρουσιάστηκε το κρούσμα κορωνοϊού και έκλεισαν όλα.


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Happy Day»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top