MasterChef 5 - Διονύσης: «Βρέθηκε και ένας αρχηγός να μου ταιριάζει»

Για ποιον το είπε ο Διονύσης;

Μία νέα εβδομάδα ξεκινά απόψε, Δευτέρα 10 Μαΐου, στο MasterChef 5. Μετά την ομαδική δοκιμασία, Μπλε, Κόκκινοι και Κίτρινοι πηγαίνουν σε ένα ακόμα Συμβούλιο και περιμένουν να ακούσουν από τους τρεις κριτές τις βαθμολογίες των πιάτων τους.

Στο αποκλειστικό απόσπασμα που εξασφάλισε η «Φωλιά των Κου Κου», ακούμε τον Παύλο, δηλαδή, τον αρχηγό της Κίτρινης ομάδας να κάνει την αυτοκριτική του. Μάλιστα, όταν ο Σωτήρης Κοντιζάς τον ρωτά για τον αν θα πάρει την ευθύνη σε περίπτωση που δεν έχει πάει κάτι καλά εκείνος απαντά θετικά προσθέτοντας πως θα έδινε την ασυλία στον Διονύση.

MasterChef 5 - Ιωάννης: Η μάσκα της Μαρίνας έχει πέσει εδώ και πολύ καιρό

MasterChef 5: Η κίτρινη ομάδα στο Συμβούλιο

«Επιτέλους βρέθηκε και ένας αρχηγός να μου ταιριάζει. Θα έπαιρνε όλο το βάρος των ευθυνών επάνω του», ανέφερε on camera o Διονύσης ακούγοντας αυτή τη δήλωση από το στόμα του Παύλου προκαλώντας έκπληξη.

MasterChef 5: Ο Παύλος ο αρχηγός της κίτρινης ομάδας


«Εγώ είμαι φουλ ευχαριστημένος από τον Νίκο και τον Διονύση. Μπορεί ο Διονύσης μην αισθάνεται το ίδιο. Είχε τις ιδέες του και θεωρούσε ότι θα μπορούσαμε να τα πάμε καλύτερα αν ακολουθούσαμε την πορεία του. Αυτός είναι ο Διονύσης. Δε νομίζω ότι υπήρξε κάποιος αρχηγός με τον οποίο να ήταν ευχαριστημένος πέραν του Γιάννη», κατέληξε ο Παύλος.


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 5
Διαβάστε όλα τα θέματα για το MasterChef 5

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top