MasterChef 5 - Ιωάννης: Η μάσκα της Μαρίνας έχει πέσει εδώ και πολύ καιρό

Διονύσης: «Θα καθόμουν να χάσω αν ήμουν στην ίδια ομάδα με τη Μαρίνα»

Ο χρόνος κυλά και όσο πλησιάζουμε στον τελικό οι δοκιμασίες στο MasterChef 5 δυσκολεύουν. Απαιτητική ήταν και η ομαδική δοκιμασία που είδαμε την περασμένη Πέμπτη (06/05), όπου οι εννέα παίκτες χωρίστηκαν σε τρεις ομάδες.

Ο Αλέξανδρος Σ. ως νικητής του Τεστ Δημιουργικότητας διαμόρφωσε τις ομάδες ορίζοντας παράλληλα τους αρχηγούς. Ο παίκτης κινήθηκε στρατηγικά γεγονός που παραδέχτηκε και ο ίδιος μπροστά στους κριτές.

MasterChef 5: Ο Αλέξανδρος κινήθηκε στρατηγικά και έφερε τα πάνω κάτω

Λίγη ώρα μετά η κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» με τον Γιώργο Κρικοριάν  βρέθηκε στα παρασκήνια και σχολίασε με τους παίκτες όσα συνέβησαν.

MasterChef 5 - Μαρίνα: Αν ήμουν στην ίδια ομάδα με τον Διονύση δε θα πήγαιναν καλά τα πράγματα

MasterChef 5 - Μαρίνα: Αν ήμουν στην ίδια ομάδα με τον Διονύση δε θα πήγαιναν καλά τα πράγματα


Ο Ιωάννης αν και ήταν στην ίδια ομάδα με τη Μαρίνα έριξε τα «βέλη» του λέγοντας: «Πολύ στρατηγικές οι επιλογές του Αλέξανδρου. Ήταν σίγουρα ένα χτύπημα κάτω από τη μέση. Θεωρώ ότι μέσω του Παύλου ήθελε να χτυπήσει τον Διονύση και τον Νίκο. Η μάσκα της Μαρίνας έχει πέσει εδώ και πολύ καιρό, οπότε θα κάνει τα πάντα για να δείξει τον καλύτερό της εαυτό. Προσπαθεί να κερδίσει τις εντυπώσεις και να βγάλει όλους τους υπόλοιπους ψεύτες».

Διονύσης: «Θα καθόμουν να χάσω αν ήμουν στην ίδια ομάδα με τη Μαρίνα»

Την αντιπάθειά του στο πρόσωπο της Μαρίνας εξέφρασε και ο Διονύσης on camera: «Για τα μέτρα του Αλέξανδρου ήταν καλό το χώρισμα των ομάδων Έχει επιλέξει να μένει στο παιχνίδι άκρως στρατηγικά. Αν ήμουν στην ίδια ομάδα με τη Μαρίνα θα καθόμουν να χάσω. Ψοφάω για μια μονομαχία για να την πετάξω έξω».

MasterChef 5: Ψοφάω για μια μονομαχία για να πετάξω έξω τη Μαρίνα

MasterChef 5: Ψοφάω για μια μονομαχία για να πετάξω έξω τη Μαρίνα


Από την πλευρά της η Μαρίνα δήλωσε: «Αν ήμουν στην ίδια ομάδα με τον Διονύση δε θα πήγαιναν καλά τα πράγματα από την πλευρά του.»

Οι αιχμηρές δηλώσεις του Νίκου Σκορδάκη για τον Αλέξανδρο

Στη συνέχεια, ο Νίκος Σκορδάκης ήταν αιχμηρός μιλώντας για τον Αλέξανδρο Σ. τονίζοντας: «Το χώρισμα που έκανε ο Αλέξανδρος ήταν τελείως στρατηγικό. Το παιδί θέλει εκεί που θα φτάσει, να φτάσει στρατηγικά, με τρικλοποδιές και κόλπα. Δεν μπορεί να μαγειρεύει στα ίσα με δυνατούς αντίπαλους. Δεν μου άρεσε, σίγουρα, αλλά δεν πειράζει, ο Παύλος μια χαρά τα κατάφερε. Τον έχω συνηθίσει τον Αλέξανδρο, όλο έτσι κερδίζει, πάντα βρίσκει τους αδύναμους αντιπάλους και με αυτόν τον τρόπο μπήκε στο παιχνίδι και με αυτόν τον τρόπο ξαναμπήκε».


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 5
Διαβάστε όλα τα θέματα για το MasterChef 5

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top