Traction: Ο Κώστας Στεφανής υποδέχεται τον ηθοποιό Γιάννη Στάνκογλου

Την Κυριακή 18 Απριλίου στις 14:10 στο Star

Ο Γιάννης Στάνκογλου προβάρει το ρόλο του εμπνεόμενος από τη φύση, ο Κώστας Στεφανής οδηγεί το καινούργιο Dacia Sandero Stepway, ο πρώτος ενοχλείται, ο δεύτερος επιμένει, αλλά το αποτέλεσμα, που προκύπτει, δεν είναι επ' ουδενί το αναμενόμενο.

Traction: Πώς τα πήγε η Φαίη Ξυλά στο parking challenge;

Τα προτερήματα του περιπετειώδους crossover, όπως παρουσιάζονται στο νέο επεισόδιο του Traction, γίνονται αντικείμενο διεξοδικής ανάλυσης από τον Γιάννη Στάνκογλου και τον Κώστα Στεφανή.

Ο Γιάννη Στάνκογλου στο Traction

Ο Γιάννη Στάνκογλου στο Traction

Όσο για εκείνες τις πρόβες, ο γοητευτικός ηθοποιός αποφάσισε ότι θα μπορούσαν να περιμένουν λίγο -ή και πολύ-, έως ότου ολοκληρώσει την οδηγική γνωριμία του με το Dacia Sandero Stepway.

Στα υπόλοιπα θέματα της εκπομπής


➢    Cupra Leon eHybrid: Το πρώτο Leon, που φέρει το έμβλημα της Cupra, της ξεχωριστής πλέον εταιρείας, η οποία ανήκει στον όμιλο Seat, κάνει εντυπωσιακή εμφάνιση στο Traction. Σπορτίφ, επιβλητικό στην όψη και με εξαίρετη ποιότητα κατασκευής, το Cupra Leon υπόσχεται έντονες συγκινήσεις αλλά και φροντίδα για το περιβάλλον. Χάρη στην plug-in υβριδική τεχνολογία, το Leon εξηλεκτρίζεται και ηλεκτρίζει. Σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρεία, το Leon είναι το πλέον ριζοσπαστικό μοντέλο στη γκάμα της.

Κώστας και Μάνος Στεφανής αναλύουν τα θέματα του Traction

Κώστας και Μάνος Στεφανής αναλύουν τα θέματα του Traction


➢    Aprilia RS 660: Μια υπέροχη, συναρπαστική δίτροχη κυρία συναντά ο Θανάσης Χούντρας, μπροστά στις κάμερες του Traction. Με φλογερό ιταλικό ταμπεραμέντο και σπορτίφ χαρακτήρα, η Aprilia RS 660 είναι εφοδιασμένη με έναν δικύλινδρο κινητήρα ισχύος 100 ίππων. Το ότι καλύπτει τις αυστηρές προδιαγραφές εκπομπών ρύπων Euro 5, αποτελεί ένα επιπλέον στοιχείο, που υπογραμμίζει ότι η Aprilia RS 660 είναι μια μοτοσικλέτα υψηλής αλλά και απολύτως σύγχρονης τεχνολογίας.

Κώστας και Μάνος Στεφανής αναλύουν τα θέματα του Traction
➢    AVIS Used cars: Αυτοκίνητα ιδιαίτερα προσεγμένα, προερχόμενα κυρίως από μακροχρόνια μίσθωση (leasing) επιστρέφουν στην αγορά και διατίθενται με την εγγύηση της AVIS, μιας από τις μεγαλύτερες εταιρείες ενοικιάσεων οχημάτων παγκοσμίως. Πρόκειται για αυτοκίνητα όλων των κατηγοριών, με πραγματικά χιλιόμετρα στο οδόμετρό τους, σε ανταγωνιστικές τιμές, με πλήρες ιστορικό λειτουργίας και, όπως διαπιστώνει το Traction, με μια πολύ δελεαστική αναλογία τιμής πώλησης/κατάστασης.  

Δείτε όλα τα επεισόδια του Traction

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top