Επικρατέστερη για το «My Style Rocks» η Κάτια Ταραμπάνκο– Όλο το παρασκήνιο

Τι θα γίνει με την Κατερίνα Στικούδη;

Το τελευταίο διάστημα υπάρχει μία έντονη φημολογία γύρω από το όνομα της Κάτια Ταραμπάνκο και αν θα τη δούμε στην παρουσίαση του «My Style Rocks».

Οι προετοιμασίες για τον νέο κύκλο του παιχνιδιού μόδας φαίνεται πως έχουν ξεκινήσει και οι ιθύνοντες σκέπτονται ποια θα βρίσκεται στο τιμόνι της παρουσίασης.

Κάτια Ταραμπανκό: Full in love με τον σύντροφό της!

Όλο το παρσκήνιο για την παρουσίαση του My Style Rocks

Όλο το παρσκήνιο για την παρουσίαση του My Style Rocks

Σύμφωνα με όσα είπε η Δήμητρα Καλφούντζου στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» υπάρχουν δύο ερωτηματικά: «Το πρώτο έχει να κάνει με το αν θα καταφέρει να βγει στον «αέρα» την επόμενη σεζόν. Αυτό είναι κάτι που θα εξαρτηθεί από την πορεία της πανδημίας και κατά πόσο τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά, ώστε να… προχωρήσει το concept. To δεύτερο είναι ποια από τις δύο κυρίες, η Κάτια Ταραμπάνκο ή η Κατερίνα Στικούδη θα παρουσιάσει την εκπομπή; Το όνομα της Κατερίνας, η οποία έχει παρουσιάσει το παοχνίδι και στο παρελθόν παραμένει στο τραπέζι και οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν τον Μάϊο».

Ποια εκπομπή θέλει να παρουσιάσει η Κάτια Ταραμπάνκο;

Να θυμίσουμε πως πριν από λίγο καιρό η Κάτια Ταραμπάνκο την οποία γνωρίσαμε μέσα από το GNTM  μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» είχε δηλώσει: «Είμαι μέσα για να παρουσιάσω το "My Style Rocks"».

 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»
Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top