Με δάκρυα στα μάτια η Ζήνα Κουτσελίνη: Τι είπε για τον Γιώργο Καραϊβάζ

Λευκά τριαντάφυλλα στη θέση όπου καθόταν ο δημοσιογράφος

Φανερά συγκινημένη εμφανίστηκε στις «Αλήθειες με τη Ζήνα» η Ζήνα Κουτσελίνη στην πρώτη εκπομπή μετά τη στυγερή δολοφονία του συνεργάτη της, Γιώργου Καραϊβάζ.

Ζήνα Κουτσελίνη: Συγκλονίζουν όσα έγραψε μετά την κηδεία του Γ. Καραϊβάζ!

Η παρουσιάστρια του Star τον είδε για τελευταία φορά την Παρασκευή στο πλατό. Λίγη ώρα μετά τις 14.00 έμαθε για την εν ψυχρώ δολοφονία του, έξω από το σπίτι του στον Άλιμο.

Με το αγαπημένο του τραγούδι, «Το Βουνό» και μερικές φωτογραφίες του με τους συνεργάτες της εκπομπής, η Ζήνα Κουτσελίνη καλησπέρισε το τηλεοπτικό κοινό. 

Κηδεία Γιώργου Καραϊβάζ: «Ραγίζει» καρδιές ο επικήδειος του γιου του

Στη θέση όπου καθόταν ο Γιώργος Καραϊβάζ βρίσκεται σήμερα ένα μεγάλο μπουκέτο με λευκά λουλούδια, η κούπα του και ένα ποτήρι νερό, που συνήθιζε να έχει. 

Η πολυθρόνα του Γιώργου Καραϊβάζ στο πλατό της εκπομπής Αλήθειες με τη Ζήνα

Ζήνα Κουτσελίνη για Καραϊβάζ: «Ήταν η αγκαλιά του αδερφού που αναζητούσα»

«Καλό μεσημέρι, δεν ξέρω τι να σας πω, ξέρω μόνο τι θα μου έλεγε εκείνος… “Έλα μωρέ Ζήνα”. Είμαστε εδώ και θα συνεχίσουμε να είμαστε, γιατί έτσι θα ‘θελε κι εκείνος. Έγραψα ότι ήταν αδερφός… Ήταν οικογένεια, που όταν την έχασα, τη βρήκα. Όταν λίγοι πίστευαν σε αυτή την εκπομπή, εκείνος έβαλε την υπογραφή του. Μου άπλωσε το χέρι και μου είπε ότι είμαστε συνοδοιπόροι. 

Η είδηση, δυστυχώς, βρήκε εμένα… Ο Γιώργος Καλιακμάνης, που είναι σήμερα εδώ, με πήρε τηλέφωνο, και με πήρε να δω αν ξέρω κάτι. Έτρεξα μέσα στο γραφείο, δε νομίζω να έμεινα όρθια, δυστυχώς πήραμε όλους τους αστυνομικούς συντάκτες να μας επιβεβαιώσουν την είδηση 10 λεπτά μετά» ανέφερε η Ζήνα Κουτσελίνη στην έναρξη της εκπομπής και εξομολογήθηκε πως πήρε περίπου 70.000 μηνύματα όλο το Σαββατοκύριακο.

 

Δείτε όλη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλες τις Lifestyle ειδήσεις
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top