MasterChef 5: Αυτά είναι τα πλεονεκτήματα του Τζιοβάνι

Ποιον παίκτη πήρε από την κόκκινη ομάδα;

Ήταν ο νικητής στο περασμένο τεστ δημιουργικότητας του MasterChef 5, με τον Λεωνίδα Κουτσοπουλο να του απαριθμεί τα πλεονεκτήματά του στο επεισόδιο της Τετάρτης.

MasterChef 5: Το ζητούμενο στη δοκιμασία του… πλειστηριασμού!

Λεωνίδας Κουτσόπουλος

Ο 44χρονος μάγειρας από την Ιταλία είχε τέσσερα πλεονεκτήματα. Πρώτον να ορίσει τους αρχηγούς και στις δύο ομάδες. Σύμφωνα με το δεύτερο πλεονέκτημα είχε το δικαίωμα να χαρίσει είκοσι παραπάνω λεπτά στην ομάδα του, ενώ με το τρίτο μπορούσε να πάρει μάγειρα από την αντίθετη ομάδα. Καινούργιο πλεονέκτημα ήταν η λευκή ποδιά, δηλαδή η ασυλία, για τον εαυτό του ή οποιονδήποτε άλλο ήθελε.

MasterChef 5: Ο «εμφύλιος» της Κόκκινης ομάδας - Ποιον όρισαν αρχηγό;

MasterChef 5 Τζιοβάνι

Ο Τζιοβάνι ξεκαθάρισε ότι δεν είχε διάθεση να κάνει… ζημιά. «Δεν έχω όρεξη να βάλω τον εαυτό μου σε αυτό το... δράμα. Είμαι εδώ για κάτι άλλο!», είπε. Έτσι, επέλεξε να πάρει τον Αντώνη από την κόκκινη ομάδα, αλλά και τον παραπάνω χρόνο για την ομάδα του. Με την απόφασή του ο Τζιοβάνι πήρε και το χειροκρότημα των συμπαικτών του.

MasterChef 5: Βρήκε ο Παύλος τη σούπα κατά του κορωνοϊού;

MasterChef 5: Δείτε τι έπαθαν οι κριτές μετά από τη rave σούπα του Παύλου

MasterChef 5 Αντώνης

Ο Αντώνης φάνηκε ενοχλημένος με την αλλαγή αυτή στις ομάδες, αφήνοντας στους Κόκκινους κενή τη θέση του αρχηγού. «Με ενοχλεί που φεύγω από την κόκκινη, αλλά τι να κάνουμε… Αυτό που πρέπει να κάνω θα το κάνω και πάνω από όλα να βγάλω ασπροπρόσωπο τον Τζιοβάνι», απάντησε ο νεαρός σεφ στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

MasterChef 5: Άρεσε στους Μπλε το πετσετάκι της γιαγιάς... της Μαργαρίτας;

Ο Τζιοβάνι δήλωσε ότι επέλεξε τον Αντώνη γιατί χρειάζονται παραπάνω χέρια, ενώ μαγειρικά τον βλέπει να ταιριάζει πιο πολύ στην κόκκινη ομάδα.

Ιδιαίτερα ταραγμένος με αυτή την αλλαγή ήταν ο Διονύσης, αφού θεώρησε ότι η κόκκινη ομάδα έχασε την ισορροπία της.

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 5

Διαβάστε όλα τα θέματα για το MasterChef 5

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top