Έξαλλη η Παπούλια με τη Σκορδά: «Με εξέθεσες. Ήταν κιτρινισμός αυτό»

Η οργισμένη παρέμβαση της ηθοποιού στο «Πρωινό»

Τη δική της παρέμβαση στο «Πρωινό» της Φαίης Σκορδά έκανε η Εβελίνα Παπούλια το πρωί της Τετάρτης, σε σχέση με το συμβάν ανάμεσα στη Ζέτα Δούκα και τον Γιώργο Κιμούλη.  

Κιμούλης για Δούκα: «Δεν είναι ένα κοριτσάκι... έλα σε παρακαλώ!»

Αρχικά η πρωινή εκπομπή πρόβαλε δηλώσεις της γνωστής ηθοποιού από τη ραδιοφωνική εκπομπή που παρουσιάζει. Η Εβελίνα Παπούλια θέλησε να υποστηρίξει τον Γιώργο Κιμούλη και γενικά συμπεριφορές ταλαντούχων ανθρώπων με δύναμη στο θέατρο. Τότε ήταν που η Φαίη Σκορδά ζήτησε να διακοπεί το βίντεο, δηλώνοντας ότι δεν είναι η ώρα να ακουστεί μια τέτοια άποψη. «Για μένα τη συγκεκριμένη ημέρα δεν χωρούν τέτοιου είδους τοποθετήσεις», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια. 

Γιώργος Κιμούλης Εβελίνα Παπούλια

Γιώργος Κιμούλης και Εβελίνα Παπούλια συνεργάστηκαν στην παράσταση «Επικίνδυνες σχέσεις» το 2017 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Αυτό εξόργισε την ηθοποιό, η οποία στη συνέχεια πήρε τηλέφωνο στην εκπομπή, θέλοντας να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. 

«Με εξέθεσες και λυπάμαι πάρα πολύ για αυτό. Τι δεν είναι της παρούσης; Στο παρελθόν ακόμα και ο Κουν εξευτέλιζε τους ηθοποιούς του και ήταν ένα μέσο διδασκαλίας. Το έχω βιώσει κι εγώ. Δεν είναι αποδεκτό τώρα πια. Γλυκιά μου, ήταν κιτρινισμός αυτό το πράγμα. Δεν άφησες όλο το απόσπασμα. Δεν το άφησες να ακουστεί όλο το απόσπασμα!», είπε η Εβελίνα. 

Η απάντηση του Γιώργου Κιμούλη στις καταγγελίες της Κατερίνας Γερονικολού

«Η βία είναι ένα άλλο κομμάτι» ξεκαθάρισε η ηθοποιός. «Είναι κατακριτέα έτσι κι αλλιώς από τη φύση της. Εγώ δεν αναφέρθηκα καν σε αυτό το κομμάτι. Ο Γιώργος και η Ζέτα είναι άνθρωποι που αγαπώ και δε θα πάρω κανενός τη θέση, γιατί δε μου αρμόζει», συμπλήρωσε.

Τελειώνοντας την παρέμβασή της, η Εβελίνα Παπούλια αρνήθηκε την πρόσκληση του Γιώργου Λιάγκα να πάει στο «Πρωινό», με τον παρουσιαστή να λέει στην πρώην σύζυγό του «Μπράβο Φαίη, έγινες Λιάγκας!». 

Διαβάστε όλες τις Lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top