Κιμούλης για Δούκα: «Δεν είναι ένα κοριτσάκι... έλα σε παρακαλώ!»

Μετά από 14 χρόνια δε θυμάται το περιστατικό ο ηθοποιός

Δείτε όσα είπε ο Γιώργος Κιμούλης στις Ειδήσεις του Mega

Τη δική του απάντηση έδωσε ο Γιώργος Κιμούλης για τη βίαιη συμπεριφορά που τον κατήγγειλε η Ζέτα Δούκα το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!»

Σοκάρει η Ζέτα Δούκα: «Ο Κιμούλης με έβρισε και με κλώτσησε στο θέατρο»

«Είναι απαίδευτο και κινήθηκα νομικά αλλά αυτό είναι το ένα πρόβλημα  και αφορά εμένα και εκείνη και αυτό που έκανε εκείνη προς εμένα το να αναφερθεί ψευδώς για ένα γεγονός που ουδέποτε συνέβη. Το δεύτερο που είναι το επικίνδυνο είναι να χρησιμοποίει τη πολύ σημαντική πράξη της κυρίας Μπεκατώρου λέγοντας πως αυτό που βίωσε μαζί μου κινείτο στο επίπεδο της κακοποίησης η της ψυχολογικής βίας… Ήταν μεγάλη κυρία που συμμετείχε σε μια δουλειά που αν της συμβεί κάτι – που μετά δεκατέσσερα χρόνια ορκίζομαι πως δε θυμάμαι. έλεος αν θυμάσαι πάνω στη δουλειά εάν έχεις τσακωθεί… Πάνω στη δουλειά πάντα», δήλωσε ο ηθοποιός στην εφημερίδα «On Time» και τη Σάσα Σταμάτη. 

Ζέτα Δούκα Γιώργος Κιμούλης

Ζέτα Δούκα-Γιώργος Κιμούλης στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Closer» όπου συνεργάστηκαν το 2008 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Εγώ δεν είπα γιατί το είπε τώρα και όχι τότε. Τώρα ας μιλήσει οιοσδήποτε να μιλήσει απ’ τη στιγμή που πραγματικά έχει κακοποιηθεί άλλα όχι ο οποιοσδήποτε για να κερδίσει 10 λεπτά δημοσιότητας να καταγγέλλει κάποιον που μπορεί να τη θύμωσε, να τη στεναχώρησε…  μειώνεται η σημαντική πράξη της κυρίας Μπεκατώρου», συμπλήρωσε. 

Κατερίνα Γερονικολού για τον Γιώργο Κιμούλη: Με φόβισες, με τρόμαξες

Ποια ήταν η αντίδρασή του όταν άκουσε τη καταγγελία της ηθοποιού. Στεναχωρήθηκε; «Στεναχωρήθηκα και θύμωσα. Είναι δυνατόν ότι της τράβηξα το νερό και ήταν ψυχολογική βία και να προσθέτει και το ψευδαίστατο ότι την κλώτσησα;», απάντησε.

«Αν θυμόμουν ότι είχε γίνει ένας φοβερό καβγάς θα το έλεγα. Δε θυμάμαι πριν 14 χρόνια αν έχει γίνει κάποιος καβγάς… Έλεος δηλαδή είσαι μέσα στη δουλειά και ξέρεις πως άπειροι καβγάδες γίνονται. Εδώ δε μιλάμε για καβγά. Περιέγραψε μια ψυχολογική  βία και περιέγραψε και χρονικά κι αυτό είναι το περίεργο γιατί στο Διαδίκτυο κυκλοφορεί μια φωτογραφία που είμαστε μαζί  όλοι μαζί, που η κοπή σε σχέση με τα γεγονότα της δολοφονίας του Γρηγορόπουλου, το μεν ένα έγινε τον Ιανουάριο και το άλλο τον Δεκέμβριο. Αν ήταν ένα ενήλικος άνθρωπος που εισέπραττε ψυχολογική βία δε θα έμενε στη δουλειά. Δεν ήταν κάνα κοριτσάκι που ήταν σε κάποια σχολή οπότε ο κακός θιασάρχης της είπε μη σου καταστρέψω τη καριέρα. Μπορούσε να φύγει ή να πει στον παραγωγό πως θα φύγω αν συνεχίσει αυτό», δήλωσε για την τότε συνεργασία τους στην παράσταση «Closer». 

Γιώργος Κιμούλης: Κατέθεσε μήνυση στη Ζέτα Δούκα

«Χωρίς να θέλω… Αυτό είναι και αγένεια… δες πόσο χρονών ήταν. Δεν είναι ένα κοριτσάκι αγάπη μου γλυκιά… Έλα σε παρακαλώ. Ήταν πρωταγωνίστρια!», πρόσθεσε ο γνωστός ηθοποιός.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top