Κατερίνα Γερονικολού για τον Γιώργο Κιμούλη: Με φόβισες, με τρόμαξες

Τι έγραψε η ηθοποιός στο Instagram

Μετά την καταγγελία της Ζέτας Δούκα ότι υπέστη ψυχολογική και σωματική βία από τον Γιώργο Κιμούλη, η ηθοποιός Κατερίνα Γερονικολού με μία μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram αποκάλυψε ότι έχει δεχτεί κι εκείνη ψυχολογική βία από τον ηθοποιό.

Γιώργος Κιμούλης: Κατέθεσε μήνυση στη Ζέτα Δούκα

Κατερίνα Γερονικολού για τον Γιώργο Κιμούλη

«Γιατί τώρα; Γιατί τώρα δε με νοιάζει τι θα πουν. Πείτε ό,τι θέλετε ελεύθερα! Γιατί τώρα νιώθω καλά με τον εαυτό μου. Δεν είμαι τόσο μικρή για να φοβάμαι τον ίσκιο μου. Αλλά ούτε και τόσο μεγάλη για να μην κλαίω σαν μωρό όταν έρχονται όλα πάλι στο μυαλό μου.

Με φόβισες. Με τρόμαξες… Με έκανες να μην πιστεύω σε μένα. Εσύ, που μου έδωσες τον ρόλο. Να βάζω στοιχήματα με τον εαυτό μου αν θα μπορώ να συνέλθω μετά τη «συνεργασία» μας. Φοβόμουν κι εγώ να μιλήσω, γιατί κάποια στιγμή τα περιοδικά μας είχαν ονομάσει ζευγάρι και θα έλεγαν όλοι ότι αυτά είναι τα λόγια μιας «πικραμένης».

Σοκάρει η Ζέτα Δούκα: «Ο Κιμούλης με έβρισε και με κλώτσησε στο θέατρο»

Πικραμένη βέβαια είμαι. Όχι από κάποια υποτιθέμενη σχέση μας. Ούτε από κάποιου είδους σεξουαλική παρενόχληση. Τίποτε από τα δύο δε συνέβησαν. Πικραίνομαι που δεν κατονομάζουμε τον εργασιακό εκφοβισμό. Που αποθεώνουμε κακόβουλους θνητούς. Που επιτρέπουμε συμπεριφορές που πληγώνουν την αξιοπρέπεια μας. Την ψυχούλα μας. Με καθαρή συνείδηση, σε συγχωρώ που με πλήγωσες. Αλλά όσο περνάει από το χέρι μου δε θα επιτρέψω να το ξανακάνεις εσύ ούτε κανείς άλλος.» έγραψε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε όλες τις Lifestyle ειδήσεις 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top