Σοκάρει η Ζέτα Δούκα: «Ο Κιμούλης με έβρισε και με κλώτσησε στο θέατρο»

Η εξομολόγηση για τη βίαιη συμπεριφορά του γνωστού ηθοποιού

Μια απίστευτη αποκάλυψη έκανε το πρωί της Τρίτης η γνωστή ηθοποιός Ζέτα Δούκα, καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή του Mega.

Με αφορμή την εξομολόγηση της Σοφίας Μπεκατώρου για τον βιασμό που υπέστη σε νεαρή ηλικία, με δάκρυα στα μάτια, αποκάλυψε ότι στο παρελθόν υπέστη ψυχολογική και λεκτική βία από πολύ γνωστό άνθρωπο του θεάτρου.  

Ζέτα Δούκα: Τι κάνει όταν έρχονται τα πάνω-κάτω στη ζωή;

Αμέσως μετά, είπε ότι πρόκειται για τον Γιώργο Κιμούλη την περίοδο που έπαιζαν στην παράσταση «Closer», στο Θέατρο Αθηνών.

«Δεν είναι σεξουαλικής φύσεως, και θέλω να το τονίσω, είναι ψυχολογική και λεκτική βία. Ήταν πριν από 13-14 χρόνια σε κεντρικό θέατρο της Αθήνας με ένα πολύ ωραίο έργο, με σπουδαίο καστ. Ο συγκεκριμένος σκηνοθέτης και ηθοποιός ήταν επικεφαλής του θιάσου, ο οποίος είναι ένας σπουδαίος ηθοποιός. Συνάντησα μία απίστευτης έντασης ψυχολογική και λεκτική βία εντός και εκτός σκηνής, με εξάρσεις, περιστατικά θυμού, απαξίωσης, ειρωνείας σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Πάνω στη σκηνή έκανε ό,τι μπορούσε προκειμένου να προκαλέσει στον άλλον ένα βραχυκύκλωμα για να τα χάσει…», δήλωσε αρχικά. 

Ο Γιώργος Κιμούλης έγινε ηθοποιός εξαιτίας μιας γυναίκας!

Ο Γιώργος Κιμούλης και η Ζέτα Δούκα σε πρεμιέρα το 2007, έναν χρόνο πριν συνεργαστούν θεατρικά /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Ένα βράδυ, όταν καιγόταν η Αθήνα με τα γεγονότα για τον Γρηγορόπουλο, έστειλε έναν συνάδελφο να μου πει να βγω στη σκηνή και να πω ότι ακυρώνεται η παράσταση. Όταν πήγα να τον ρωτήσω γιατί δεν το λέει αυτός ως επικεφαλής, με έβρισε, με κλότσησε και είπε «ΟΚ, πάμε τρίτο κουδούνι». Έβαλα την αξιοπρέπεια μου κάτω από το θέατρο, έβαλα τον φόβο μου πάνω για να μην πουν ότι έκλεισε το θέατρο αυτή. Κατέρρευσα δύο φορές επί σκηνής και με πήγαν μέλη του θιάσου στο σπίτι μου», συμπλήρωσε.

Σοκάρει Ελληνίδα ηθοποιός: «Δε θα είχα τη μήτρα μου τώρα!»

«Η παράσταση για την οποία μιλάω ήταν το «Πιο κοντά» (Closer), στο Θέατρο Αθηνών το 2008 – 2009. Ό,τι είπα το υπέστην από τον Γιώργο Κιμούλη», αποκάλυψε η ταλαντούχα ηθοποιός σοκάροντας με τα λεγόμενά της

«Γνωρίζω ότι πολλοί συνάδελφοί μου έχουν υποστεί τέτοιου είδους συμπεριφορές και από τον ίδιο και από άλλους και χειρότερα πράγματα και αυτή τη στιγμή, αυτό που κάνω είναι να ανοίξω τον δρόμο της προσωπικής και ονομαστικής ομολογίας. Δεν μπορώ να μιλήσω… Καλώ τους συναδέλφους μου να μιλήσουν ανοιχτά και ονομαστικά. Δεν υπάρχει ένας άνθρωπος που μου τσάκισε τόσο πολύ την αξιοπρέπεια και με έκανε να ζήσω υπό καθεστώς φόβου και γνωρίζοντας εκ των υστέρων ότι είναι ο τρόπος του, δεν έχεις κάτι να κάνεις. Για μένα αυτός ο άνθρωπος ήταν σαν να μην υπήρχε όλα αυτά τα χρόνια», είπε μην μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της. 

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top