Γιώργος Κιμούλης: Κατέθεσε μήνυση στη Ζέτα Δούκα

«Eίναι της μόδας οι καταγγελίες τύπου Μπεκατώρου»

Σάλος έχει προκληθεί μετά την καταγγελία της Ζέτας Δούκα, η οποία υποστήριξε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» ότι έχει υποστεί ψυχολογική και λεκτική βία από τον Γιώργο Κιμούλη.

«Δεν είναι σεξουαλικής φύσεως, και θέλω να το τονίσω, είναι ψυχολογική και λεκτική βία. Ήταν πριν από 13-14 χρόνια σε κεντρικό θέατρο της Αθήνας με ένα πολύ ωραίο έργο, με σπουδαίο καστ. Ο συγκεκριμένος σκηνοθέτης και ηθοποιός ήταν επικεφαλής του θιάσου, ο οποίος είναι ένας σπουδαίος ηθοποιός. Συνάντησα μία απίστευτης έντασης ψυχολογική και λεκτική βία εντός και εκτός σκηνής, με εξάρσεις, περιστατικά θυμού, απαξίωσης, ειρωνείας σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Πάνω στη σκηνή έκανε ό,τι μπορούσε προκειμένου να προκαλέσει στον άλλον ένα βραχυκύκλωμα για να τα χάσει…», δήλωσε αρχικά. 

Σοκάρει η Ζέτα Δούκα: «Ο Κιμούλης με έβρισε και με κλώτσησε στο θέατρο»

Τη δική του θέση στο γεγονός, θέλησε να πάρει ο Γιώργος Κιμούλης. Ο γνωστός ηθοποιός τόνισε μεταξύ άλλων ότι «είναι της μόδας οι καταγγελίες τύπου Μπεκατώρου» και πρόσθεσε ότι δεν κλώτσησε τη Ζέτα Δούκα.

Ο Γιώργος Κιμούλης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «όταν το άκουσα για πρώτη φορά η αλήθεια είναι πως στεναχωρήθηκα. Τώρα, όμως, δεν έχω μόνο στεναχωρεθεί αλλά έχω θυμώσει πάρα πολύ. Έχω ήδη δώσει εντολή για αγωγή και μήνυση και δεν πρόκειται να την πάρω πίσω ακόμα και αν τα πάρει πίσω. Το ότι κλώτσησα δεν ισχύει ούτε για αστείο».

«Υπάρχουν φωτογραφίες από την κοπή της πίτας όπου είμαστε όλοι μια χαρά έναν μήνα μετά από την επέτειο του Γρηγορόπουλου. Κανένας εκ των συναδέλφων δεν ήταν νέος συνάδελφος που να φοβάται τον κακό θιασάρχη ότι θα του κάνει κακό. Μιλάμε για μια υποτιθέμενη εργατική εργασία που θα μπορούσε να λυθεί με έναν πολύ απλό τρόπο. Αυτό όμως είναι προσωπικό. Αφορά εμένα, εκείνη και την πράξη» πρόσθεσε ο καλλιτέχνης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA με τη Ράνια Τζίμα.

Διαβάστε όλες τις Lifestyle ειδήσεις 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top