GNTM 3: Οι παίκτες που χώρισαν με το που βγήκαν από τον διαγωνισμό

Επιδημία χωρισμών και μία νέα σχέση

 Οι διαγωνιζόμενοι του GNTM 3 έπρεπε να αποχωριστούν για λίγο καιρό τα αγαπημένα τους πρόσωπα και να αφοσιωθούν στον στόχο τους που δεν είναι άλλος από το μεγάλο έπαθλο που θα τους «άνοιγε» τον δρόμο για να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα. 

Χώρισε ο Ηρακλής με την Αγγελική 

Αρκετοί συμμετέχοντες διατηρούσαν σχέση πριν να μπουν στο σπίτι του GNTM, η οποία εν τέλει δεν άντεξε και έλαβε τέλος. Αρχής γενομένης με τη σχέση του μεγάλου νικητή, Ηρακλή Τσουζίνοφ με την πρώην σύντροφό του, Αγγελική Κάτρη.

Χώρισε ο Ηρακλής: Οι αναρτήσεις της πρώην του, Αγγελικής

Ηρακλής GNTM: Διέγραψε τις φωτογραφίες με την πρώην σύντροφό του

Ο Ηρακλής ήταν για αρκετό διάστημα μαζί με την εντυπωσιακή χορεύτρια, αλλά σύμφωνα με τον ίδιο τα συναισθήματά του για εκείνη άλλαξαν στην πορεία. Ενώ λίγο μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και την κατάκτηση της πρωτης θέση δήλωσε αποκλειστικά στο star.gr και την Κατερίνα Καραγιάννη:

«Το δεύτερο άτομο που θα πάρω τηλέφωνο είναι σίγουρα ο κολλητός μου για να πούμε και τα δικά μας. Με την Αγγελική έχουμε σπάσει. Σίγουρα θα μου έχει στείλει τα συγχαρητήριά της αλλά είναι περίεργη η φάση. Η Αγγελική είναι μία πολύ σπουδαία κοπέλα και τέλεια!  Η καραντίνα με βρίσκει ελεύθερο... αλλά αυτή τη στιγμή θέλω να αφοσιωθώ στα επαγγελματικά μου».

Μόνος και ο Ανδρέας μετά το GNTM 

Στο club με τους χωρισμένους προστέθηκε και ένας ακόμη φιναλίστ του Greece's Next Top Model, ο Ανδρέας Αθανασόπουλους, ο οποίος σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» εξομολογήθηκε για την προσωπική του ζωή:

«Είμαι ελεύθερος. Μπορώ να σας πω ότι τα περισσότερα παιδιά χώρισαν μετά το GNTM 3. Δεν ξέρω γιατί συνέβη αυτό. Σίγουρα δε συνεννοηθήκαμε. Αυτό το γεγονός μπορεί να εκφράσει τι βιώσαμε και πόσο σημαντική είναι η απόσταση. Το χειρότερο που μπορεί να συμβεί σε ένα ζευγάρι είναι η απόσταση. Μπορεί να χαθούν κάποια συναισθήματα».

Ανδρέας Αθανασόπουλος: Βγήκε από το GNTM 3 και χώρισε

 

Ο Δημοσθένης είναι πια single 

Ο Δημοσθένης είναι ένας ακόμη πρώην παίκτης που δηλώνει single, αν και όταν ρωτήθηκε στην εκπομπή «Φωλιά των Κου Κου», δεν έδωσε ξεκάθαρη απάντηση και μιλούσε με γρίφους.

GNTM: Ο Δημοσθένης βγήκε από το σπίτι και χώρισε από τη σύντροφό του 

«Η Κατερίνα είναι καλά. Είναι καλά από ότι ξέρω. Είμαι καλά αυτόν τον καιρό. Ζούσα πάντα για να δώσω αυτή την απάντηση», ήταν τα πρόσφατα λόγια του «Γύπα».

 

 

Ο Αιμιλιάνο και η Μαριαγάπη κάνουν τη διαφορά! 

Μέσα στο σπίτι του διαγωνισμού μοντέλων όμως γεννήθηκε και μία σχέση, που μπορεί να αποδειχθεί δυνατή και με διάρκεια στο χρόνο. Ο λόγος για τον Αιμιλιάνο και τη Μαριαγάπη που παραμένουν ζευγάρι και εκτός διαγωνισμού.

GNTM 3: Ο Αιμιλιάνο παραδέχτηκε ότι έχει δαγκώσει τη λαμαρίνα!

Αιμιλιάνο - Μαριαγάπη: Είναι ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν!

Η Μαριαγάπη τερμάτισε το ειδύλλιό της με τον Διονύση Κριεζά για τα μάτια του Αιμιλιάνο.

GNTM: Ο πρώην σύντροφος της Μαριαγάπης μιλάει για τον νυν!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top