Τελικός GNTM 3: Όλα όσα δε γνωρίζετε για τους 4 φιναλίστ!

Ποιοι είναι οι παίκτες που διεκδικούν τον τίτλο του Greece’s Next Top Model

Ο χρόνος έχει αρχίσει να μετρά αντίστροφα για τον μεγάλο τελικό του GNTM 3 που θα διεξαχθεί στις 21.00 το βράδυ μέσα από τη συχνότητα του Star!

Παρασκευή, Ηρακλής, Αιμιλιάνο και Ανδρέας έπειτα από πάρα πολλές απαιτητικές δοκιμασίες κατάφεραν να πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο για τον τελικό.

Τελικός GNTM 3: Αυτές είναι οι τρεις δοκιμασίες για την ανάδειξη του νικητή

Τελικός GNTM 3: Πώς θα γίνει η ψηφοφορία και η ανάδειξη του μεγάλου νικητή

 

Το άγχος, αλλά και η αγωνία των επίδοξων μοντέλων έχει «χτυπήσει» κόκκινο!

Άση Μπήλιου: Ποιος θα ήθελε να κερδίσει στο GNTM 3;

Πάμε όμως να μάθουμε περισσότερα για τους τέσσερις φιναλίστ που διεκδικούν τον τίτλο του «Greece’s Next Top Model».

Παρασκευή Κερασιώτη

Από πολλούς η Παρασκευή θεωρούνταν outsider. Μπορεί να έφυγε από το GNTM 3, αλλά έκανε ένα δυναμικό comeback, αφού ανήκει στις «επιστροφές» του σπιτιού.

 

Είναι 19 ετών και κατάγεται από την Πάτρα. Από την πρώτη στιγμή δήλωσε τη Ρομά καταγωγή της υπογραμμίζοντας πόσο υπερήφανη είναι γι’ αυτό. Οι γονείς της όπως και οι τρεις αδερφές, τη Μαρία, την Ελένη και Γαβριέλα στηρίζουν τις επιλογές της.Πριν μπει στον διαγωνισμό δεν είχε καμία σχέση με τον χώρο της μόδας, εκτός από κάποιες ερασιτεχνικές φωτογραφίες που έχει αναρτήσει στο Instagram.

 

Ανδρέας Αθανασόπουλος

Από την πρώτη στιγμή που μπήκε στο σπίτι του GNTM 3 ο Ανδρέας δήλωσε πως το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η νίκη και η αλήθεια είναι πως πάλεψε πολύ για να φτάσει μέχρι τον τελικό. Άλλωστε όπως λέει ο 19χρονος που μεγάλωσε στην Αμαλιάδα και είναι φοιτητής στο τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής δεν του αρέσει να χάνει.

 

Αποφάσισε να ασχοληθεί με το modelling όταν, πηγαίνοντας να βγάλει φωτογραφίες για το αθλητικό του δελτίο, ο φωτογράφος του είπε ότι έχει προοπτική να γίνει μοντέλο. Τον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με το μπάσκετ, τα βιντεοπαιχνίδια, το θέατρο και το beatboxing.

Ηρακλής Τσουζίνοφ

Από τις οντισιόν ο Ηρακλής εντυπωσίασε τους κριτές με την εξωτική ομορφιά του. Και εκείνος μαζί με την Παρασκευή ανήκουν στις «επιστροφές» του σπιτιού.

 

Το 20χρονο μοντέλο έχει καταγωγή από τη Ρωσία και τη Γουινέα, ενώ από την ηλικία των 8 ετών ζει στην Ελλάδα. Σπουδάζει σχέδιο μόδας και styling και τα τελευταία 2 χρόνια ασχολείται με τον χώρο της μόδας.

Μεγάλη αδυναμία του Ηρακλή είναι η μητέρα του, την οποία θέλει να κάνει υπερήφανη και να τις προσφέρει απλόχερα ότι χρειάζεται.

Αιμιλιάνο Μάρκου

Αποφασισμένος να στεφθεί νικητής του GNTM 3 είναι ο Αιμιλιάνο όπως έχει δηλώσει κατά τη διάρκεια της παραμονής του στον διαγωνισμό. Είναι μόλις 20 ετών γεννήθηκε στην Ελλάδα αλλά έχει καταγωγή από την Αλβανία.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by EMILIANO (@emiliosmarku)

Είναι λάτρης της θάλασσας και των ταξιδιών. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο το γεγονός ότι σπουδάζει στη σχολή Εμποροπλοιάρχων. Αγαπά τον χώρο του modelling με τον οποίο ασχολείται τους τελευταίους μήνες. Έχει κάποιες επαγγελματικές φωτογραφίσεις για τις οποίες έχει λάβει θετικά σχόλια, γεγονός που τον οδήγησε να λάβει μέρος στο GNTM 3. Αγαπά τον αθλητισμό γι αυτό και στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο και το καράτε.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by EMILIANO (@emiliosmarku)

Ποιο από τα τέσσερα μοντέλα θα κλέψει τις εντυπώσεις αλλά και τον τίτλο του νικητή. Υπομονή! Λίγες ώρες έμειναν μέχρι την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.
 

Δείτε όλα τα επεισόδια του GNTM 3
Δείτε όλα τα lifestyle νέα

 

 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top