Τελικός GNTM 3: Αυτές είναι οι τρεις δοκιμασίες για την ανάδειξη του νικητή

Πώς θα ψηφίσουν οι κριτές και το κοινό

Μία ανάσα πριν από τον τελικό του GNTM 3 και όλα είναι έτοιμα για την ανάδειξη του μεγάλου νικητή του διαγωνισμού ομορφιάς!

Αιμιλιάνο, Ηρακλής, Παρασκευή και Ανδρέας είναι οι τέσσερις φιναλίστ που διεκδικούν τον τίτλο του Greece’s Next Top Model αλλά και τα έπαθλα.

τέσσερις παίκτες στον τελικό του GNTM

Τελικός GNTM 3: Ένα catwalk και μία ακόμα αποχώρηση λίγο πριν το τέλος!

Απόψε το βράδυ στις 21:00 στο Star θα προβληθεί το πρώτο μέρος του τελικού, το οποίο θα είναι μαγνητοσκοπημένο. Στη συνέχεια θα δούμε live την ανακοίνωση του ονόματος του μεγάλου νικητή!

To τελευταίο catwalk του φετινού GNTM 

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου», στην πρώτη δοκιμασία του μεγάλου τελικού θα συμμετέχουν και οι 15 διαγωνιζόμενοι από την τελική 40άδα του φετινού GNTM. Θα κάνουν πασαρέλα σε ένα ειδυλλιακό σημείο της Αθήνας. Μάλιστα, είναι η πρώτη φορά όπου θα δούμε πασαρέλα σε τελικό! 

Δείτε όλα τα επεισόδια του GNTM

Εκεί, θα γίνουν τρεις διαφορετικές πασαρέλες από τρεις διαφορετικούς σχεδιαστές σε πραγματικό χρόνο! Οι σχεδιαστές που θα ντύσουν τα μοντέλα θα είναι οι: Natar Georgiou, Σωτήρης Γεωργίου και Nidodileda.

Η ανατροπή είναι ότι στη δοκιμασία της πασαρέλας θα έχουμε μία αποχώρηση. Από τους τέσσερις φιναλίστ θα μείνουν οι τρεις που θα περάσουν στον μεγάλο τελικό. 

Στη συνέχεια θα γίνουν δυο φωτογραφίσεις με τον Δημήτρη Σκουλό να είναι πίσω από τον φακό. 

Πώς θα γίνει η ψηφοφορία στον τελικό του GNTM 3

Η βαθμολογία των τεσσάρων κριτών θα είναι από το 1 έως το 10, θα δοθεί στο πλατό για την πρώτη φωτογράφιση ανά παίκτη και θα βγει ένα άθροισμα. Στη συνέχεια θα μεταδοθεί live η ανακοίνωση της δεύτερης βαθμολογίας των κριτών από τη δεύτερη φωτογράφιση. Από το άθροισμα των δυο δοκιμασιών θα βγει μία βαθμολογία για τον κάθε παίκτη. Τότε, η ανάδειξη του νικητή θα περάσει στα χέρια του τηλεοπτικού κοινού, το οποίο θα ψηφίσει ποιον προτιμά να κερδίσει στον διαγωνισμό!

Ημιτελικός GNTM 3: Αποχώρησε ο Έντουαρντ!

Ποια είναι τα έπαθλα που θα κερδίσει ο νικητής του GNTM 3

O νικητής ή η νικήτρια θα υπογράψει διετές συμβόλαιο με το πρακτορείο της Κένταλ Τζένερ, Elite models. Θα φύγει με ένα αυτοκίνητο Mitsubishi και 50.000 ευρώ στον τραπεζικό του λογαριασμό. 

 

Δείτε όλη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top