Ημιτελικός GNTM 3: Αποχώρησε ο Έντουαρντ!

Αυτή είναι η Χρυσή Τετράδα που περνάει στον τελικό

Απόψε, Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου, στον ημιτελικό του GNTM 3, τα 5 καλύτερα μοντέλα του φετινού διαγωνισμού, η Παρασκευή, ο Αιμιλιάνο, ο Ηρακλής, ο Έντουαρντ και ο Ανδρέας έβαλαν τα δυνατά τους για να πάρουν το «εισιτήριό» τους για τον μεγάλο τελικό.

Στη φωτογράφιση ως υπερκατάσκοποι, όλα κρίθηκαν στις λεπτομέρειες, αφού όπως είπε και η Βίκυ Καγιά, και οι πέντε διαγωνιζόμενοι είναι νικητές.

Πρώτος στον τελικό πέρασε ο Αιμιλιάνο, ενώ τον ακολούθησε η Παρασκευή και ο Ηρακλής.

GNTM 3: Ανατροπή με την καλύτερη φωτογραφία!

Τις δύο χειρότερες – συγκριτικά με τις υπόλοιπες- επιδόσεις είχαν ο Ανδρέας και ο Έντουαρντ, με τον δεύτερο ν’ αποχωρεί λίγο πριν φτάσει στην «πηγή».

ανδρέας έντουαρντ GNTM 3

«Το ότι μείνατε τελευταίοι δε σημαίνει ότι είχατε τις χειρότερες φωτογραφίες γιατί όλοι σας τα κάνατε τέλεια. Δεν υπάρχουν χειρότερες φωτογραφίες. Έτσι αποφασίσαμε να δούμε τις φωτογραφίες σας αισθητικά. Είστε μοντελάρες, είστε κούκλοι, έχετε όλο το μέλλον μπροστά σας. Ένας όμως μόνο θα βρεθεί στον τελικό του GNTM και αυτός είναι... ο Ανδρέας! Έντουαρντ, συγχαρητήρια είσαι μαχητής μεγάλος! Είσαι πάρα πολύ κούκλος και πάρα πολύ καλός και πολύ εντάξει παιδί! Πήγαινε να δεις τι σε περιμένει έξω και έλα να μου πεις!» είπε χαρακτηριστικά η Βίκυ Καγιά.

GNTM 3: Ο Αιμιλιάνο παραδέχτηκε ότι έχει δαγκώσει τη λαμαρίνα!

gntm 3 αποχώρησε ο Έντουαρντ ημιτελικός gntm ποιος έφυγε

«Δεν πέτυχα τον πιο βασικό στόχο μου. Δεν πήγα στον τελικό», είπε αποκαρδιωμένος ο Έντουαρντ και αποχαιρέτησε το όνειρό του για πάντα.

Πότε θα γίνει ο τελικός του GNTM 3

Να θυμίσουμε ότι ο μεγάλος τελικός του GNTM 3 θα προβληθεί την Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 21.00 μέσα από τον δέκτη του Star. Η «χρυσή τετράδα», που προκρίθηκε για τον τελικό αποτελείται από τον Αιμιλιάνο, τον Ηρακλή, τον Ανδρέα και το μοναδικό κορίτσι που απέμεινε, την Παρασκευή.

Το άγχος κορυφώνεται… Ποιος ή ποια θα στεφθεί ‘’Greece’s Next Top Model 2020’’;

Δείτε όλα τα επεισόδια του GNTM 3

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top