Τσιμτσιλή σε Μπέλλο και Μπέη: «Θα τα μαθαίνω από άλλες εκπομπές;»

Κυκλοφορούν φήμες ότι το ζευγάρι θα λάβει μέρος στο νέο ριάλιτι του Alpha

Με μια ατάκα της η Σταματίνα Τσιμτσιλή αιφνιδίασε τον Δημήτρη Μπέλλο και τη Μαρία Μπέη το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή «Happy Day».

Τις τελευταίες μέρες κυκλοφορούν φήμες ότι το ζευγάρι θα λάβει μέρος στο νέο ριάλιτι που ετοιμάζει ο Alpha με ζευγάρια για το δεύτερο μισό της σεζόν. 

Σταματίνα Τσιμτσιλή - Μπέλλος - Μπέη

Μέσα από το «Πρωινό» της Φαίης Σκορδά ακούστηκε ότι ο Δημήτρης Μπέλλος και η Μαρία Μπεή είναι από τα πρώτα ζευγάρια που έχουν δεχθεί πρόταση. 

Με αφορμή αυτές τις φήμες η Σταματίνα έδωσε το πρωί περισσότερες λεπτομέρειες λέγοντας στο ζευγάρι: «Συγγνώμη, θα μαθαίνω από άλλες εκπομπές ότι κλείνετε σε ριάλιτι του σταθμού;» με τον Δημήτρη να λέει: «Και εμείς από άλλη εκπομπή το μάθαμε, δεν έχουμε μιλήσει».

Στη συνέχεια η παρουσιάστρια είπε: «Για να το ξεκαθαρίσω, όντως ο σταθμός μας ετοιμάζει κάτι ωραίο για το δεύτερο μισό. Θα είναι ένα ριάλιτι, αλλά καμία σχέση με επιβίωση. Θα είναι για τις αξίες των ανθρώπινων σχέσεων, άρα μπορεί να έχει και ζευγάρια. Τώρα το κλείνουμε, οπότε θα το ανακοινώσουμε και επίσημα ελπίζω μέσα στην εβδομάδα και δεν έχουν γίνει προτάσεις σε κανένα πρόσωπο. Και αυτά τα ονόματα που ακούστηκαν δεν ανταποκρίνονται προς το παρόν».

«Σε εμάς, πάντως, δεν έχει καμία πρόταση», τόνισε ξανά η Μαρία Μπέη, με τη Σταματίνα να απαντά: «Σας έχουμε κλείσει για το Happy Day φέτος. Τι θα γίνει; Σας κλείσαμε, σας μάθαμε, σας συνηθίσαμε, θα φύγετε;».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top