GNTM: «Από κορμί τίποτα το ιδιαίτερο. Τι φασούλα είναι αυτή;»

Η Ίριδα είναι μία από τους τέσσερις παίκτες που επιστρέφει στο GNTM

Και ναι έφτασε οι στιγμή που οι τηλεθεατές του GNTM περίμεναν, αλλά απεύχονταν οι διαγωνιζόμενοι! Φυσικά, αναφερόμαστε στην επιστροφή κάποιων παικτών που έχουν αποχωρήσει από τον διαγωνισμό.

Η Λία ζητά από τους συμπαίκτες της να πάνε στο σαλόνι του σπιτιού. Στην οθόνη της τηλεόρασης βλέπουν τη Βίκυ Καγιά, τη Ζενεβιέβ Μαζαρί και τον Γιώργο Καράβα να βρίσκονται στο πλατό.

GNTM 3: Ούτε ένας ούτε δύο, αλλά τέσσερις παίκτες επιστρέφουν!

Δεν είναι μόνοι τους. Μαζί τους είναι οι παίκτες που έχουν αποχωρήσει στα προηγούμενα επεισόδια. Τα επίδοξα μοντέλα εκπλήσσονται όταν ακούνε πως στο σπίτι θα επιστρέψουν τέσσερις συμπαίκτες τους.

«Έγινε το «έγκλημα»! Πάμε για επιστροφές. Ξενερώνουμε όλοι με αυτό. Καθόμαστε στον καναπέ για να δούμε τι εξέλιξη θα έχει όλο αυτό», ακούγεται να λέει ο Αιμιλιάνο στο αποκλειστικό απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου».

Από την άλλη πλευρά, η Βίκυ Καγιά ενημερώνει τους παίκτες που βρίσκονται στο πλατό ότι η επιλογή των μοντέλων που θα κάνουν comeback ανήκει σε ένα άτομο από το πρακτορείο «Elite Models», το οποίο βρίσκεται στο Λονδίνο και συνεργάζεται με το GNTM.

Ίριδα

Ίριδα

Ποιοι παίκτες θα επιστρέψουν στο GNTM 

Έτσι λοιπόν, ο Τζο επιλέγει πρώτη την Ίριδα, γεγονός που βρίσκει αντίθετη τη Ρασέλ, η οποία δηλώνει on camera: «Έκανα τον σταυρό μου όταν είπε Ίριδα. Δεν το περίμενα με τίποτα. Τι; Το καρέ την κάνει και μοντέλο; Είναι πιο κοντή κι από εμένα. Από κορμί τίποτα το ιδιαίτερο. Δεν μπορώ να καταλάβω. Τι φασούλα είναι αυτή;»

Έντουαρντ

Σε ότι αφορα στον Έντουαρντ και εκείνος με τη σειρά του εκφράζει την αντίθεσή του ως προς τον αριθμό τον παικτών που επιστρέφουν. «Πολλά ρε παιδιά. Τέσσερα άτομα»;

 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Δείτε όλα τα επεισόδια του GNTM 3

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top