Εξώδικο Σεφερλή στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού

Τι είπε η παρουσιάστρια

Εξώδικο στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, «Καλύτερα δε γίνεται», έστειλε ο Μάρκος Σεφερλής για όσα είπε εκεί ο σκηνοθέτης Μάνος Καμπίτης, με τον οποίο βρίσκεται σε διένεξη.

Η εκπομπή παρουσίασε το εξώδικο που έστειλε ο γνωστός ηθοποιός και στη συνέχεια η Ναταλία Γερμανού είπε:

«Να πούμε για να είμαστε απολύτως ξεκάθαροι και ακριβείς και απέναντι στο τηλεοπτικό κοινό, που πρωτίστως σεβόμαστε, ότι πριν συνδεθούμε με Skype με τον Μάνο Καμπίτη είχαμε ζητήσει και από τον δικηγόρο του Μάρκου αν θέλει να τοποθετηθεί, να βγει τηλεφωνικά. Μας είπε ότι δεν θέλει να πάρει κάποια θέση, θέλει να δω πρώτα την εκπομπή και τους ισχυρισμούς του κυρίου Καμπίτη και θα τοποθετηθεί μετά. Εμείς ιδανικά θέλαμε και τις δύο πλευρές γι’ αυτό διακόψαμε το κύριο Καμπίτη όταν πήγε να ξεφύγει λίγο παραπάνω».

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Κώστας Τσουρός, ο οποίος είπε:

«Είχαμε παίξει πριν ένα βίντεο που είχαμε μέσα τους ισχυρισμούς του κυρίου Σαρρή από την εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή. Είχε ακουστεί και αυτή η άποψη. Επειδή ζητάει να αποκαταστήσουμε την αλήθεια εγώ μόνο σε αυτό λίγο κολλάω διότι εμείς δεν έχουμε να αποκαταστήσουμε κάποια αλήθεια. Ειπώθηκαν όσα ειπώθηκαν από τον κύριο Καμπίτη και τώρα προβάλλεται και η θέση του κυρίου Σεφερλή».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top