Βίκυ Καγιά: Τι αποκάλυψε για το ειδύλλιο Μαριαγάπης – Αιμιλιάνου

Η κριτής του GNTM μίλησε για τα ζευγάρια του διαγωνισμού

Η Βίκυ Καγιά επιβεβαίωσε ένα από τα ειδύλλια που ακούγεται εδώ και καιρό ότι υπάρχει μέσα στο σπίτι του GNTM και αφορά τη Μαριαγάπη και τον Αιμιλιάνο!

«Για την Μαριαγάπη και τον Αιμιλιάνο το γνωρίζω, για τη Μαρινέλα και τον Σήφη το ακούω πρώτη φορά. Είναι μικρά παιδιά 19 ετών, αν δεν ερωτευτούν τώρα, πότε; Είναι πολύ λογικό. Είναι φρέσκα, νέα, όμορφα παιδιά, τα οποία έχουν κοινό παρονομαστή τη δουλειά τους. Πάρα πολύ συχνά στον χώρο της μόδας βλέπεις άνδρες και γυναίκες μοντέλα να είναι ζευγάρι, να ταξιδεύουν μαζί στον κόσμο και να δουλεύουν. Δεν είναι κάτι μη συνηθισμένο» δήλωσε στο περιοδικό «7 μέρες Tv» και τον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα. 
Να σημειωθεί ότι υπάρχουν φήμες τον τελευταίο καιρό ότι τα ζευγάρια μέσα στο σπίτι είναι τέσσερα, χωρίς όμως κανείς από τους εμπλεκόμενους να το έχει παραδεχτεί μέχρι στιγμής. 

GNTM: Είναι μαζί η Λία με τον Ανδρέα; - Ο σύντροφός της, Χρήστος, απαντά...

Εκτός από τον Αιμιλιάνο και τη Μαριαγάπη, οι φήμες λένε ότι ζευγάρι είναι η Μαρινέλλα με τον Σήφη, η Λία με τον Ανδρέα και η Ρασέλ με τον Έντουαρντ. Τι ισχύει θα το δείξει το μέλλον!

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι στο σπίτι του GNTM 3!

Η Βίκυ αναφερόμενη στην ένταξη των αγοριών στο GNTM 3, τόνισε ότι «είναι ήδη τεράστια ανατροπή η έλευση των αγοριών. Έχουν δώσει άλλον αέρα στην εκπομπή. Ξαφνικά αποδυναμώθηκαν τα κορίτσια. Πέραν αυτού, υπάρχει πάθος και διάθεση στα παιδιά που συμμετέχουν. Είναι ενθουσιασμένοι με τη δουλειά, τις φωτογραφίσεις. Θέλουν με ζήλο να κερδίσουν. Είναι μια τελείως διαφορετική φουρνιά ανθρώπων. Αυτή είναι η μαγεία στο συγκεκριμένο πρόγραμμα. Αναλόγως των πρωταγωνιστών που έχεις, χτίζεις και μια διαφορετική εικόνα».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top