GNTM: Είναι μαζί η Λία με τον Ανδρέα; - Ο σύντροφός της, Χρήστος, απαντά...

Ο Χρήστος και η Λία είναι ζευγάρι δυο χρόνια

Όσο περνάει ο καιρός όλο και φουντώνουν οι φήμες για τα ζευγάρια που έχουν δημιουργηθεί στο Greece’s Next Top Model φέτος!

Αυτό είναι το ζευγάρι που θα αποκαλυφθεί στο αποψινό επεισόδιο

Ο Σήφης με τη Μαρινέλλα, η Μαριαγάπη με τον Αιμιλιάνο και ο Edward με τη Ρασέλ είναι τρία από αυτά. Την περασμένη εβδομάδα στο επεισόδιο της Τρίτης η Ρασέλ με τα υπονοούμενά της άφησε να εννοηθεί ότι η Λία έχει ένα φλερτ με τον Αντρέα.

Αντρέας GNTM

Αντρέας

λια GNTM

GNTM: Η ατάκα της Λίας για τη σχέση του Αιμιλιάνο με τη Μαριαγάπη

Ωστόσο, η Λία τα τελευταία δυο χρόνια έχει σχέση με τον Χρήστο, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε» για τις φήμες που κυκλοφορούν και ξεκαθάρισε τα πράγματα:

«Ο κόσμος επηρεάζεται πάρα πολύ από κάποια πράγματα. Εκφράζουν τις απόψεις τους πάνω σε αυτό που βλέπουμε. Μπορεί και ο δημοσιογράφος να μην ήξερε καν ότι η Λία έχει σχέση ή ότι π.χ. ο Ανδρέας μπορεί να έχει σχέση. Εντάξει για να πουλήσει κιόλας, ανεβάζει ο καθένας αυτό που θέλει.

Είναι λίγο αβάσιμο όλο αυτό. Αν δείτε κάποια επεισόδια, η Λία έχει κάποιες φωτογραφίες δικές μου, φοράει δικά μου ρούχα. Αν έχεις λίγο κριτική σκέψη, καταλαβαίνεις ότι το λένε αυτό για να πουλήσουν. Δε με ενόχλησαν όλα αυτά, γιατί καταλαβαίνω ότι δεν είναι αυτό. Απλά ο καθένας το χρησιμοποιεί για το δικός του όφελος. Ξέρω τι άνθρωπο έχω δίπλα μου, δεν με απασχολεί τι όφελος έχει ο καθένας».

H Λία έχει μοιραστεί στιγμές από την προσωπική της ζωή στο Instagram. Eδώ τη βλέπουμε σε βραδινή έξοδο με τον σύντροφό της:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Liia Chuzhdan (@liyachuzhdan) on

 

Δείτε όλα τα επεισόδια του Greece’s Next Top Model

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top