GNTM - Trailer: Απόψε η λήψη θα είναι... υποβρύχια!

Συντονιστείτε σήμερα Τρίτη, στις 21.00 στο Star

Αναμενόμενο ήταν ότι θα αποχωρήσει από το GNTM 3 ο Κωνσταντίνος Τσεντολίνι στο επεισόδιο της Δευτέρας 26/10, καθώς είχε ένα ατύχημα στη φωτογράφιση με τον καταρράκτη.

GNTM 3

GNTM 3: Το ατύχημα του Κωνσταντίνου που «πάγωσε» τους κριτές

Συγκεκριμένα, στα πλαίσια καμπάνιας για φυτικά ροφήματα, τα επίδοξα top models του διαγωνισμού κλήθηκαν να ποζάρουν εν κινήσει, καθώς υπερπηδούσαν έναν υδάτινο λευκό καταρράκτη, με ζητούμενο την ηρεμία και την αρμονία στην έκφραση.

Ο Κωνσταντίνος είχε disadvantage και μπορούσε να κάνει μόνο μία προσπάθεια. Στο ένα του λοιπόν, αυτό «κλικ», το νεαρό μοντέλο γλίστρησε πατώντας σε λανθασμένο σημείο πριν κάνει το άλμα του κι έτσι δεν κατάφερε να φωτογραφηθεί, σοκάροντας τους πάντες.

Οι πρώτες δηλώσεις του Τσεντολίνι μετά την αποχώρησή του από το GNTM 3

GNTM 3: Αυτός ο παίκτης είχε την καλύτερη φωτογραφία

Στο επεισόδιο της Τρίτης, οι top 13 θα διασκεδάσουν για αρχή «παρτάροντας» και πέφτοντας στην πισίνα με τα ρούχα για ένα πετυχημένο «κλικ», ενώ η δοκιμασία αποχώρησης της ημέρας θα είναι… υποβρύχια!

πισίνα επόμενο επεισόδιο gntm

Τα νεαρά μοντέλα θα πρέπει να ποζάρουν κάνοντας καθημερινά πράγματα, όπως να μιλούν στο τηλέφωνο, να διαβάζουν εφημερίδα και να κάθονται στον καναπέ μέσα στο νερό της πισίνας!

gntm 3 trailer πισίνα

Κάποιοι θα δυσκολευτούν πολύ με τις ανάσες τους, ενώ άλλοι δε θα μπορέσουν καν να πετύχουν τα «κλικ». Οι κριτές γνωρίζουν πως οι δοκιμασία αυτή είναι για «γερά στομάχια»!

Συντονιστείτε απόψε στις 21.00 στα Star για ένα ακόμα επεισόδιο GNTM 3

Δείτε όλα τα επεισόδια του GNTM 3
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top