Οι πρώτες δηλώσεις του Τσεντολίνι μετά την αποχώρησή του από το GNTM 3

Αποχώρησε στο επεισόδιο της Δευτέρας γιατί είχε ένα ατύχημα στη φωτογράφιση

Από το GNTM 3 αποχώρησε το βράδυ της Δευτέρας 26/10 ο Κωνσταντίνος Τσεντολίνι , ο οποίος είχε ένα ατύχημα την ώρα της φωτογράφισης και δεν πέτυχε «κλικ».

GNTM 3: Το ατύχημα του Κωνσταντίνου που «πάγωσε» τους κριτές

Στα πλαίσια καμπάνιας για φυτικά ροφήματα, τα αγόρια και τα κορίτσια του διαγωνισμού κλήθηκαν να ποζάρουν εν κινήσει, καθώς υπερπηδούσαν έναν καταρράκτη, με ζητούμενο την ενέργεια στο σώμα αλλά την ηρεμία και την αρμονία στην έκφραση του προσώπου τους.

Ο Κωνσταντίνος είχε disadvantage και μπορούσε να κάνει μόνο μία προσπάθεια. Στο ένα του λοιπόν, αυτό «κλικ», το νεαρό μοντέλο γλίστρησε πατώντας σε λανθασμένο σημείο πριν κάνει το άλμα του κι έτσι δεν κατάφερε να φωτογραφηθεί. Όλοι είχαν μείνει με το «στόμα ανοιχτό».

GNTM: Αποχώρησε ο Tσεντολίνι!

Στις πρώτες του δηλώσεις στην κάμερα του GNTM ο Κωνσταντίνος είπε:

«Σίγουρα είμαι στεναχωρημένος, αλλά ήταν αναμενόμενο, το περίμενα, το ήξερα από την ώρα που συνέβη στο σετ η βουτιά. Είπα ότι δε θα κρίνουν κάποια λήψη, γλίστρησες άρα θα φύγεις. Τελειώνει εδώ το GNTM για εμένα. Κρίμα. Ήθελα να πάω πολύ πιο ψηλά στον διαγωνισμό, αλλά υπάρχουν και τα απρόοπτα που κάποιες φορές μας βγάζουν εκτός προγράμματος. Τσεντολίνι για GNTM κλακέτα, τέλος!»

Τα 13 μοντέλα που παραμένουν στον διαγωνισμό:

Οι πρώτες δηλώσεις του Τσεντολίνι μετά την αποχώρησή του από το GNTM 3

Δείτε όλα τα επεισόδια του GNTM 3
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top