GNTM 3: Η Ειρήνη φοράει κουκούλα μετά το Makeover και εκνευρίζει την Ίριδα!

Η επόμενη ημέρα στο σπίτι μετά το Makeover

Η νέα εβδομάδα ξεκινά και φυσικά θα δούμε και ένα νέο επεισόδιο από το GNTM 3. Τα νεαρά μοντέλα επιστρέφουν στο σπίτι με το ανανεωμένο τους look μετά το Makeover.

GNTM: Τη Δευτέρα τα μοντέλα ποζάρουν με νέο look σε κινηματογραφική σκηνή!

Η Ειρήνη και η Λία, τα δυο κορίτσια με τη μεγαλύτερη αλλαγή στην εξωτερική τους εμφάνιση, κοιτάζονται στον καθρέφτη και προσπαθούν να συνηθίσουν τη νέα τους εικόνα.

GNTM 3 - Makeover: Φωτογραφίες από το «πριν» και το «μετά» των μοντέλων!

Η Ειρήνη δυσκολεύεται να το αποδεχτεί και κυκλοφορεί με κουκούλα μέσα στο σπίτι γεγονός που δεν ενοχλεί τον Κωνσταντίνο, ο οποίος σκέφτεται να ακολουθήσει την ίδια τακτική.

GNTM 3: Η αντίσταση της Ειρήνης για την αλλαγή στα μαλλιά της

Δε συμβαίνει όμως το ίδιο και με την Ίριδα, η οποία φαίνεται να ενοχλείται από την στάση της συμπαίκτριάς της δηλώνοντας on camera: «Άμα θέλει να μείνει να βγάλει την εικόνα και να το ζήσει. Δεν καταλαβαίνω γιατί έχει κολλήσει τόσο πολύ».

Από την άλλη πλευρά, η Ειρήνη δικαιολογεί αυτή της τη στάση της λέγοντας: «Την κουκούλα θα τη βγάλω μόλις μάθω πώς να φτιάχνω το μαλλί μου. «Πετάνε» πίσω πολλά και θέλω να ρωτήσω για να μάθω. Θα δούμε πώς θα πάει».

Στη συνέχεια, στο αποκλειστικό απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου», οι διαγωνιζόμενοι στέκονται μπροστά από τον Άγγελο Μπράτη, τη Ζενεβιέβ Μαζαρί και τον Γιώργο Καράβα, οι οποίοι τους δίνουν οδηγίες για το νέο concept της φωτογράφισης.

Βέβαια, ο Άγγελος Μπράτης σπεύδει να σχολιάσει πως υπάρχει μία χημεία ανάμεσα στον Σήφη και τη Μαρινέλα με το νεαρό μοντέλο να δηλώνει πως νιώθει πολύ άνετα δίπλα του.

Λίγο πριν αποχωρήσουν από το σετ η Ζενεβιέβ προσθέτει με τον δικό της μοναδικό τρόπο: «Love is in the air».

Συντονιστείτε απόψε στις 21.00 στο Star για ένα επεισόδιο GNTM γεμάτο ανατροπές!

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top