Αντζελίνα The Bachelor: ο χαρακτηρισμός «διπρόσωπη» και η... λιποθυμία της!

«Φυσικά και με φοβούνται και με θεωρούν αντίπαλο, τέτοια γυναίκα»

Στο «Καλύτερα δε γίνεται» της Ναταλίας Γερμανού μίλησε η Αντζελίνα, μια από τις πιο πολυσυζητημένες παίκτριες του «The Bachelor».

Η υποψήφια… νύφη ήταν ιδιαίτερα σκληρή στην κριτική της, απάντησε σε αυτές που την αποκαλούν «διπρόσωπη», ενώ αναφέρθηκε και στη λιποθυμία της στην τελετή των ρόδων της Παρασκευής.

The Bachelor: Ποιας το ραντεβού «μπλόκαρε» η Νικολέττα;

«Είμαι πολύ καλά. Προσπαθώ να επιβιώσω με όλες αυτές τις καρακάξες στο σπίτι αλλά τι να κάνω. Ο σκοπός που μπήκα είναι ο Παναγιώτης. Δύσκολο με όλες αυτές, αλλά θα βρω τον τρόπο να τις εξοντώσω. Για μένα οι συνθήκες στο σπίτι είναι πολύ καλά, για εκείνες είναι θλιβερές. Έχουν να αντιμετωπίσουν την Αντζελίνα φυσικά» είπε αρχικά.

Άννυ από Bachelor: «Δεν ξέρω αν ήταν αληθινή η λιποθυμία της Αντζελίνας»

«Είμαι ο εαυτός μου, ότι έχω να πω τα λέω στα ίσια. Όταν με νευριάζουν θα δείξω θυμό. Δεν είμαι διπρόσωπη. Με λένε διπρόσωπη επειδή λέω αυτό που πιστεύω χωρίς να κρύβομαι. Πρώτη - πρώτη εγώ ξεμπρόστιασα την Άννυ και την έβγαλα διπρόσωπη. Φυσικά και με φοβούνται και με θεωρούν αντίπαλο, τέτοια γυναίκα» συμπλήρωσε με το γνωστό της ύφος. 

The Bachelor: Πιάστηκαν στα χέρια για μια ανθοδέσμη!

Για τη λιποθυμία της στην τελευταία Τελετή των Ρόδων, ξεκαθάρισε: «Η αλήθεια είναι ότι όταν φτάνει η στιγμή της τελετής των ρόδων, αγχώνομαι, η καρδιά μου χτυπάει σαν τρελή, έχω φυσικά τον Παναγιώτη απέναντι μου και πιέζομαι αρκετά και να έχω όλες αυτές να ψουψουράνε δίπλα μου δεν είναι και ότι πιο ωραίο».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top