GNTM - Mητέρα του Ηρακλή: «Πιστεύω ότι θα κερδίσει»

Μαμά και γιος έχουν μικρή διαφορά ηλικίας

H μητέρα του Ηρακλή από το GNTM 3, η κυρία Όλγα, η οποία είναι Ρωσίδα, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» για τον κούκλο γιο της.

Μαμά και γιος έχουν μικρή διαφορά ηλικίας και κάποιες φορές τούς μπερδεύουν στον δρόμο και τους περνούν για αδέλφια.

«Κάποιες φορές ο κόσμος λέει πως είμαστε αδέρφια, δεν πιστεύουν πως είμαι μαμά του» είπε η κυρία Όλγα και πρόσθεσε: «Ο Ηρακλής έχει ακριβώς ίδια μάτια με τα δικά μου».

Σε ό,τι αφορά τη συμμετοχή του στο GNTM και την απόφασή του να λάβει μέρος, η ίδια αποκάλυψε: «Όταν μου είπε ότι θέλει να πάει στο GNTM, συμφώνησα και του είπα να συμπληρώσει την αίτηση».

«Ήμουν σίγουρη ότι θα μπει στο σπίτι. Αλλά από την άλλη φοβόμουν πώς θα ανταπεξέλθει στο κάστινγκ, ανησυχούσα όπως κάθε μάνα».

Στη συνέχεια μίλησε για την πρώτη φορά που τον είδε στην τηλεόραση, μέσα στο GNTM 3: «Αισθάνθηκα περήφανη για το παιδί μου. Έβαλα τα κλάματα. Περιμένω με ανυπομονησία κάθε εκπομπή. Παρακολουθώ κάθε λέξη που λέει, κάθε του βλέμμα. Η καρδιά μου ραγίζει για εκείνον».

Ηρακλής - GNTM 3

Για τη γυμνή φωτογράφηση είπε: «Εμένα μια χαρά μου φάνηκε η γυμνή φωτογράφηση. Αγχώθηκα για τον Ηρακλή που είναι ντροπαλός και σεμνός».

Όσο για το αν πιστεύει πως θα κερδίσει, τόνισε με ενθουσιασμό: «Και βέβαια πιστεύω ότι θα κερδίσει. Για μένα είναι ήδη νικητής. Τον παρακολουθούν συγγενείς από τη Ρωσία, τη Γερμανία, τη Λευκορωσία και όλοι τον στηρίζουν».

Η μαμά του Ηρακλή μίλησε και για τα παιδικά του χρόνια: «Όπως κάθε παιδί ήταν ατίθασος, αλλά ήταν καλό παιδί. Πολύ καλός μαθητής και πρόεδρος του 15μελούς».

Για την κοπέλα του γιου της, είπε: «Η κοπέλα του είναι πολύ όμορφη, γιατί ο γιος μου έχει πολύ ωραίο γούστο. Είναι ταλαντούχα, αυτοδημιούργητη. Σέβομαι και συμφωνώ με την επιλογή του».

«Φυσικά μου λείπει πάρα πολύ, τον αγαπώ πολύ. Και τον περιμένω στο σπίτι μας... Απλά θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο στην Ελλάδα που υποστηρίζει τον Ηρακλή και γράφουν καλά σχόλια για τον γιο μου».

 

Δείτε όλη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top