Τα λόγια του Χατζηπαναγιώτη και on air δάκρυα της Δανάης Μπάρκα

Η ζωή της ηθοποιού- παρουσιάστριας με δυο μπαμπάδες

Είναι γνωστό πως η Δανάη Μπάρκα και ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης έχουν μια πολύ ιδιαίτερη και συνάμα τρυφερή σχέση. Η ηθοποιός – παρουσιάστρια τον θεωρεί δεύτερο πατέρα της και εκείνος με τη σειρά του την καμαρώνει σε ό,τι κι αν κάνει.

Η Δανάη Μπάρκα τον φιλοξένησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και όπως ήταν φυσικό δεν έλειψαν οι συγκινήσεις αλλά και τα λόγια αγάπης.

Η εξομολόγηση της Δανάης Μπάρκα για το διαζύγιο των γονιών της

«Τη Βίκυ την γνώρισα κάπου στο 1992, ήταν έγκυος στην Δανάη, αρχίσαμε να κάνουμε παρέα, γίναμε φίλοι και σιγά σιγά ήρθε από μόνο του. Η Δανάη μου πρόσφερε μεγάλη αναταραχή! Μεγαλώνοντας ένα παιδί, είναι σαν να κάνεις ψυχανάλυση. Είναι ένας τρόπος να δεις τα πράγματα και λίγο αλλιώς. Με άλλαξε στο πώς βλέπω τον εαυτό μου. Βλέπεις τη ζωή με άλλα μάτια», είπε ο ηθοποιός αρχικά, ενώ λίγα λεπτά αργότερα αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό που μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχε τύχη να της το αναφέρει.

Χατζηπαναγιώτης - Μπάρκα

 «Υπάρχει μία στιγμή που την έχω πάντα στο μυαλό μου, δεν την έχουμε συζητήσει ποτέ με την Δανάη. Επιστρέφαμε από ένα πολύ ωραίο ταξίδι στο Πήλιο και μου λέει κάποια στιγμή η Δανάη στο αυτοκίνητο: «Χρήστο μπορώ να σε λέω μπαμπά»; Εγώ έπαθα ένα μικρό σοκ, ήταν μια πολύ ξαφνική ερώτηση που δεν περίμενα. Της είπα «Φυσικά και μπορείς να με λες, αν και ο μπαμπάς σου υπάρχει, ακόμα και αν με λες μπαμπά δεν αναιρεί ότι ο μπαμπάς σου υπάρχει. Μπορείς να με λες όπως θες». Ο Νώντας είναι ένας γλυκύτατος άνθρωπος και έχουμε μια εξαιρετική σχέση».

Ακούγοντας αυτά τα λόγια η Δανάη Μπάρκα δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της προσθέτοντας: «Είναι δύο μπαμπάδες μου, γιατί ο ένας είναι ο μπαμπάς μου το DNA μου, το παρελθόν μου. Ήταν σαν να έχω τρεις γονείς, δύο σπίτια, φίλους, ταξίδια».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top