Η εξομολόγηση της Δανάης Μπάρκα για το διαζύγιο των γονιών της

«Τα παιδιά είναι ευτυχισμένα μόνο αν είναι οι γονείς τους ευτυχισμένοι» 

Στο διαζύγιο της μητέρας της, της γνωστής ηθοποιού Βίκυς Σταυροπούλου και του πατέρα της, αναφέρθηκε η Δανάη Μπάρκα στην πρωινή εκπομπή του Mega που παρουσιάζει

Δανάη Μπάρκα: Το μήνυμα του αγαπημένου της λίγο πριν την πρεμιέρα της

Αφορμή στάθηκε μία δήλωση της κινηματογραφικής σταρ Γκουίνεθ Πάλτροου για το… φιλικό διαζύγιό της με τον γνωστό μουσικό, Κρις Μάρτιν.

Δανάη Μπάρκα

Η Δανάη ήταν πολύ μικρή όταν χώρισαν οι γονείς της /Φωτογραφία Instagram

«Οι άνθρωποι που έχουν ένα δημόσιο βήμα, είναι ωραίο κάποιες φορές να γίνονται παραδείγματα και να δίνουν δύναμη. Δηλαδή, τα διαζύγια, ακόμα και τώρα είναι θέμα ταμπού. Έχω γνωρίσει γυναίκες οι οποίες δεν το τολμούν, ενώ δεν είναι ευτυχισμένες, για τα παιδιά. Αυτό, καλώς ή κακώς είναι άσχημο, γιατί τα παιδιά είναι ευτυχισμένα μόνο αν είναι οι γονείς τους ευτυχισμένοι και αν οι γονείς δεν είναι ευτυχισμένοι μαζί, είναι ωραίο να βρίσκουν τον τρόπο» ανέφερε αρχικά η ηθοποιός και παρουσιάστρια.

Δείτε τη Δανάη Μπάρκα να ποζάρει με το μαγιό της

«Εμένα που οι γονείς μου χώρισαν και λατρεύονται, ήμουν ευτυχισμένη γιατί τους έβλεπα μεμονωμένα χαρούμενους. Άρα είναι ωραίο οι γονείς που έχουν λόγω να περνούν ωραία μηνύματα. Το καλό των παιδιών είναι πάντα η ευτυχία των γονέων, αν είναι καλά οι γονείς θα είναι και τα παιδιά» συμπλήρωσε με χαμόγελο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top