Η… περιπέτεια της Ελένης Μενεγάκη και του Μάκη Παντζόπουλου στην καραντίνα

Τι συνέβη όταν πήγαν βόλτα με τα πόδια;

Στην… περιπετειώδη βόλτα με τα πόδια που έκανε μέσα στην καραντίνα με τον σύζυγο της Μάκη Παντζόπουλο, την κόρη τους Μαρίνα και τον σκύλο τους αναφέρθηκε η Ελένη Μενεγάκη.

Ελένη Μενεγάκη: Η συγκινητική εξομολόγηση on air για τη Γιορτή της Μητέρας

Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε στην Αργυρώ Μπαρμπαρίγου για το περπάτημα που μπήκε στη ζωή της αυτό το διάστημα, αλλά και για το απίστευτο περιστατικό που της συνέβη.

Ελένη Μενεγάκη: Τι τη ρώτησε ο αδερφός της τώρα που άνοιξαν τα κομμωτήρια;

«Νομίζω ότι αρκετοί από εμάς που δεν ήταν η ζωή μας με περπάτημα, τώρα γυμναστήκαμε λίγο παραπάνω. Αυτό το κομμάτι μπήκε στη ζωή μας και το αγαπήσαμε και θα το κρατήσουμε. Το περπάτημα δεν είναι τόσο ζόρι όσο νομίζαμε. Είμαι του γρήγορου περπατήματος. Επειδή δεν περπατάω, νόμιζα θα σέρνομαι αλλά είδα ότι και νιώθεις καλά αλλά ο καθένας έχει τον ρυθμό του. Βγήκαμε μια ημέρα με τον Μάκη, τη μικρή και τον σκύλο βόλτα και... χαθήκαμε. Κάποιον χαιρέταγε από μακριά και επειδή εγώ συνεχίζω να πηγαίνω γρήγορα και κάποια στιγμή μέσα στα δασάκια, δεν ήμασταν στην άσφαλτο και γυρνάω κι έλεγα μα που πήγαν; Τους πήρα τηλέφωνο και μου λέει “που πήγες ρε αγάπη μου;” του λέω “ξέρω εγώ, το δασάκι ακολουθώ”. Χανόμαστε και μεταξύ μας», είπε η Ελένη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top