Ελένη Μενεγάκη: Τι τη ρώτησε ο αδερφός της τώρα που άνοιξαν τα κομμωτήρια;

Η αναφορά της παρουσιάστριας στον Θοδωρή Μισόκαλο

Τις τελευταίες εβδομάδες βλέπουμε την Ελένη Μενεγάκη να σχολιάζει με τους συνεργάτες της όλα αυτά που συμβαίνουν στη χώρα μας αλλά και στην υπόλοιπη Ευρώπη, εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ελένη Μενεγάκη: Έχει αποφασίσει να μείνει εκτός τηλεόρασης;

Έτσι λοιπόν και σήμερα αναφέρθηκε και στη σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων και βέβαια στο άνοιγμα κάποιων καταστημάτων.

Ελένη Μενεγάκη: Η απαγόρευση που έχει επιβάλλει στα παιδιά της

Με αφορμή αυτή τη συζήτηση η Ελένη Μενεγάκη μίλησε για τον αδερφό της, Θοδωρή Μισόκαλο και την ερώτηση που της έκανε σχετικά με την επαναλειτουργία των κομμωτηρίων.

«Με ρωτούσε ο αδελφός μου, ο οποίος και όλοι όσοι δε δουλεύουν στα media που έχουμε τα προνόμια να μας περιποιούνται και να μας φροντίζουν, είχε σηκωθεί το μαλλί του όρθιο και δεν μπορούσα να του πω να έρθει στη δουλειά μου να του κόψει τα μαλλιά η Κατερίνα, μένει ο κάθε ένας στο σπίτι του κλειδαμπαρωμένος. Είχε κλείσει ήδη το ραντεβού του και μου λέει “Ρε Ελένη, τώρα που θα πάω εγώ να κουρευτώ και είμαι άντρας, θα φοράω εγώ μάσκα, θα φοράει μάσκα και πως θα μας καθαρίσουν τα γένια μας και τις φαβορίτες μας;”», είπε η Ελένη Μενεγάκη στον «αέρα» της εκπομπής της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top