Εκνευρισμένος ο Τρύφωνας Σαμαράς: «Σκέφτομαι να αποχωρήσω από το J2US»

Τον ενόχλησε πολύ το σχόλιο της Δέσποινας Βανδή

Λίγες ώρες μετά την προβολή του δεύτερου επεισοδίου του J2US το βράδυ του Σαββάτου, ο Τρύφωνας Σαμαράς μίλησε στη Σίσσυ Χρηστίδου για την παρεξήγηση με τη Δέσποινα Βανδή και τα σχόλια που του έκανε για τη φουστανέλα που φόρεσε, λέγοντας ότι δεν ξέρει αν θα παραμείνει στο σόου.

Τρύφωνας Σαμαράς: «Είμαι πικραμένος με τη Δέσποινα Βανδή. Με μείωσε»

«Δε μου άρεσε ότι έγινε αυτός ο υπαινιγμός για την παράδοση, ότι δεν υπερασπίζομαι τις ρίζες μου και πάω να κοροϊδέψω! Αυτό νομίζω ότι ήταν λίγο υπερβολικό και η επιτροπή ήταν λίγο αιχμηρή μαζί μου. Ούτε δήλωσα ποτέ τραγουδιστής, το κάνουμε για φιλανθρωπικό σκοπό, να περνάμε ωραία, να διασκεδάζουμε τον κόσμο, να γελάμε. Δεν πήγα ούτε στο "X Factor" ούτε στο "Ελλάδα Έχεις Ταλέντο" να δηλώσω τραγουδιστής» είπε ο διάσημος κομμωτής.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Με μάλωναν λες και ξεκινάω τώρα καριέρα και πάω να γίνω τραγουδιστής. Εντάξει το καταλαβαίνω, δεν τραγούδησα καλά, τα έχασα και δεν μπήκα στο ρυθμό. Δε μου βγήκε ενώ έκανα τις πρόβες μου».

Δείτε τον μπαμπά του Τρύφωνα Σαμαρά

«Τους ευχαριστώ για τις παρατηρήσεις αλλά αυτό για την παράδοση νομίζω πως ήταν άκομψο. Αφού με έκαναν να θέλω να φύγω και δεν ξέρω και θα συνεχίσω στο σόου να σας πω την αλήθεια. Εντάξει, ωραίο να σου λένε κάποιες παρατηρήσεις αλλά όχι και να σε προσβάλλουν έτσι! Το σκέφτομαι αρκετά! Θέλω να μιλήσω και με την παραγωγή σήμερα και να δω αν θα συνεχίσω» κατέληξε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top