MasterChef Κώστας: Έτσι σχολίασε τον χαρακτήρα της Μαρίας και της Κατερίνας

Ποιο ήταν αυτό που τον κούρασε πολύ;

Μετά από μία ιδιαίτερα δύσκολη δοκιμασία αποχώρησης, ο Κώστας ήταν αυτός που αποχώρησε από το MasterChef το βράδυ της Τετάρτης.

Το πρωί της Πέμπτης, ο 29χρονος σεφ μίλησε στη «Φωλιά των Κου Κου» και μεταξύ άλλων αποκάλυψε τη συμβουλή που έδωσε στη Μαρία, πίσω από τις κάμερες.

MasterChef: Κώστας ή Γιώργος; Ποιος αποχώρησε!

«Λίγο-πολύ αυτά που νιώθεις μερικές φορές, τα παρακολουθείς μετά και βλέπεις ότι βγαίνουν αληθινά. Το Μαράκι είναι μικρό κοριτσάκι ακόμα, της είχα μιλήσει αρκετές φορές και της είχα πει να μην εκτίθεται τόσο πολύ, γιατί η τηλεόραση είναι κάτι που σε βλέπουν πάρα πολλοί κι εκτίθεσαι. Μάλλον δεν είχε καταλάβει τη δύναμη του λόγου της, οπότε ελπίζω να το στρώσει στην πορεία και να καταλάβει το λάθος που έκανε και να γίνει ένα αξιαγάπητο κορίτσι, όπως τα υπόλοιπα στο σπίτι», είπε για την πολυσυζητημένη παίκτρια.

Να θυμίσουμε πως ο Κώστας στην προηγούμενη δοκιμασία αποχώρησης, είχε ρωτήσει τη Μαρία αν θα χρησιμοποιούσε την κάρτα ασυλίας που είχε στην κατοχή της προκειμένου να τον «σώσει».

Η πρώτη ανάρτηση του Κώστα μετά την αποχώρησή του από το MasterChef

Φυσικά, δε γινόταν να αφήσει ασχολίαστη και τη συμπεριφορά της Κατερίνας: «Το Κατερινάκι είναι ένας πολύ ιδιαίτερο άνθρωπος. Δεν μπορώ να κρατήσω με κάποιον κακία, άσχετα με αυτά που έχω δει. Καταλαβαίνω ότι ήμασταν μέσα σε ένα παιχνίδι, ήμασταν όλοι πιεσμένοι. Δεν είναι ωραίο να σε χαρακτηρίζουν με διάφορα κοσμητικά επίθετα, αλλά εγώ την καταλαβαίνω την Κατερίνα. Στην αρχή είχαμε πολύ καλή σχέση, μετά αποστασιοποιηθήκαμε λίγο, έκανα περισσότερο παρέα με κάποια άλλα παιδιά μέσα στο σπίτι. Μπορώ να πω ότι με στεναχώρησε λίγο να βλέπω κάποια τόσο αρνητικά σχόλια από αυτήν» είπε.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top