Elif: Η Αρζού κρύβει τον Τζεβαχίρ από τον Ουμίτ

Οι περιπέτειες της Elif συνεχίζονται και την Πέμπτη στις 17.30 στο Star

Ο Σελίμ βοηθάει τη Σιταρέ και τη συμβουλεύει να πάει στην αστυνομία αλλά εκείνη αρνείται. Η Λεϊλά ζητάει ένα βιβλίο από τον Γιουσούφ, που δεν το έχει και το αναζητά για να της το δώσει.  Η Αϊλά συνεχίζει να εκμεταλλεύεται την Τουλάι ισχυριζόμενη πως είναι έγκυος και δεν μπορεί να κάνει δουλειές και πως εξαιτίας του μωρού έχει περίεργες απαιτήσεις στο φαγητό. 

Ο Σελίμ πηγαίνει σε ένα ξενοδοχείο τη Σιταρέ και εκείνη τον ευχαριστεί. Η Σιταρέ είναι ερωτευμένη μαζί του. Η Μελέκ και η Ζεϊνέπ ράβουν φορέματα πριγκίπισσας για την Ελίφ και την Ιντζί.  Η γειτόνισσα Χούλγια τις επισκέπτεται και τους λέει πως θα πει σε όλη τη γειτονιά ότι ράβουν ρούχα για να βγάλουν ένα έξτρα εισόδημα. 

Ο Τζεβαχίρ χρειάζεται πάλι χρήματα αλλά η Αρζού αρνείται να του δώσει. Ο Τζεβαχίρ της λέει πως σε αυτή την περίπτωση θα αναγκαστεί να κλείσει το εργαστήρι ραπτικής και αυτό δεν της αρέσει καθόλου.  Η Αρζού τον καλεί σπίτι της για να μιλήσουν και ενώ διαπραγματεύονται το ποσό έρχεται ο Ουμίτ.  Η Αρζού δεν θέλει να συναντηθούν οι δύο άντρες και κρύβει τον Τζεβαχίρ. Καθώς τρέχει να κρυφτεί, πέφτει το κασκόλ του. Όταν ο Ουμίτ πηγαίνει στο δωμάτιο τους, η Αρζού δίνει στον Τζεβαχίρ ένα πανάκριβο κολιέ της. 

Αφού φεύγει ο Τζεβαχίρ, ο Ουμίτ βλέπει το κασκόλ του. Η Αρζού βρίσκει μια δικαιολογία.  Η Γκόντζα πηγαίνει στο σπίτι της Αρζού και ζητάει τη βοήθεια της. Όλα είναι μέρος του σχεδίου της για εκδίκηση.  Η Σιταρέ τηλεφωνεί στον Ουμίτ και ζητάει ξανά τη βοήθειά του. Ο Σελίμ για να την προστατέψει την πηγαίνει σπίτι του. Η Μελέκ, η Ζεϊνέπ και η Αλιγιέ τη βλέπουν για πρώτη φορά και σοκάρονται…

Δείτε όλα τα επεισόδια της Elif

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top