Ο Δημήτρης Σταρόβας πήρε θέση στην κόντρα Κανάκη-Αρναούτογλου 

«Ο Γρηγόρης λειτουργεί με το συναίσθημα, είναι μπουνταλάς»

Καλεσμένος στο «Καλύτερα, δε γίνεται!» της Ναταλίας Γερμανού ήταν ο Δημήτρης Σταρόβας το μεσημέρι της Κυριακής, ο οποίος πήρε θέση στην τηλεοπτική κόντρα του Αντώνη Κανάκη με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ναταλία Γερμανού για Κανάκη-Αρναούτογλου: «Οι εκπομπές σας δε μοιάζουν!»

«Εμένα με στεναχωρούν αυτά τα πράγματα», είπε ο γνωστός καλλιτέχνης, όταν ρωτήθηκε σχετικά και ξεκάθαρα πήρε το μέρος του επί χρόνια φίλου και συνεργάτη του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Με τσαντίζει όταν κάποιος κατηγορεί κάποιον, ενώ το κάνει και ο ίδιος», προσθέτοντας ότι: «Όλοι κάνουν την ίδια δουλειά, όλοι κάνουν τα ίδια πράγματα».

Παράλληλα, ο καλλιτέχνης σχολίασε και το βίντεο που παρουσίασε ο Αντώνης στο «Βινύλιο» με τις αντιγραφές του «Live Tonight», αναφέροντας: «Το βίντεο δεν μου φάνηκε ότι το έστειλε κάποιος ακροατής». «Τα παραδείγματα του συγκεκριμένου βίντεο είναι πράγματα που τα κάνουμε όλοι», υπογράμμισε ακόμα.

TV στα χαρακώματα - Απίστευτη κόντρα Γρηγόρη Αρναούτογλου-Αντώνη Κανάκη

«Ο Γρηγόρης λειτουργεί με το συναίσθημα και το εκτιμώ πολύ στους ανθρώπους. Είναι μπουνταλάς που λέμε κι εμείς στη Θεσσαλονίκη. Πέφτει με τα μούτρα σε κάτι. Είναι ενθουσιώδης. Δε θα κάτσει ποτέ να σκεφτεί τι κάνει ο άλλος. Δεν είναι τέτοιος πονηρός ο Γρηγόρης», παραδέχτηκε για τον φίλο του.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top