Κάτια GNTM - Γιώργος Λάγιος: «Ξέρουμε ότι όλο αυτό έχει ημερομηνία λήξης»

Όσα είπε το ερωτευμένο ζευγάρι on air

Καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή του «The 2Night Show» το βράδυ της Τετάρτης ήταν η νικήτρια του GNTM, Kάτια Ταραμπάνκο και ο αγαπημένος της, Γιώργος Λάγιος.

Κάτια Ταραμπάνκο: Αυτοκόλλητη με τον σύντροφό της – Η βόλτα στο Κολωνάκι

Φυσικά, μεταξύ αρκετών θεμάτων, Γιώργος και Κάτια συζήτησαν ανοιχτά με τον Γρηγόρη και εκείνο της σχέσης τους, ενώ αποκάλυψαν και τα όρια που έχουν θέσει σε αυτή.

Κάτια Ταραμπάνκο: Τα παθιασμένα φιλιά με τον Γιώργο Λάγιο!

«Εμείς δε λέμε ποτέ υπερβολές για τη σχέση μας. Και σε αυτό είμαστε εκπαιδευμένοι. Επειδή η Κάτια θα φύγει στο εξωτερικό, έχουμε κάνει μια συζήτηση από την πρώτη μέρα. Ξέρουμε ότι αυτό το πράγμα έχει μια ημερομηνία λήξης. Που και αυτό είναι αφροδισιακό. Περάσαμε ωραία όμως. Πολλοί περνάνε καλά μαζί τρεις μήνες και κάθονται μαζί δυο χρόνια που δεν περνάνε καλά. Δεν μπορούν να χωρίσουν. Είναι κάτι που το έχουμε συμφωνήσει. Περνάμε καλά σήμερα. Ό,τι και να γίνει θα χωρίσουμε με καλούς όρους, δε θα είμαστε τσακωμένοι και θα έχουμε την πιο ωραία ανάμνηση» είπε αρχικά ο συγγραφέας Γιώργος Λάγιος.

«Θα φύγω στο εξωτερικό. Δεν πιστεύω στις σχέσεις εξ αποστάσεως. Αναλόγως τον πόσο καιρό θα λείπω. Αν λείπω ένα μήνα σίγουρα θα μπορέσει να δουλευτεί όλο αυτό. Αν λείπω παραπάνω… Το σχέδιο είναι να φύγω Αμερική ή Λονδίνο» συμπλήρωσε η Κάτια Ταραμπάνκο.

Tα παθιασμένα φιλιά του ζευγαριού σε βραδινή του έξοδο/ NDP Photo Agency
 
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top