Κάτια Ταραμπάνκο: Αυτοκόλλητη με τον σύντροφό της – Η βόλτα στο Κολωνάκι

Η νικήτρια του GNTM ζει τον απόλυτο έρωτα με τον επιχειρηματία

Δείτε στο video τα παθιασμένα φιλιά που είχε ανταλλάξει προ ημερών το ζευγάρι κατά την διάρκεια νυχτερινής του εξόδου

Full In Love είναι Κάτια Ταραμπάνκο και Γιώργος Λάγιος. Το ζευγάρι ζει τον απόλυτο έρωτα τους τελευταίους μήνες, χωρίς να κρύβεται.

Κάτια Ταραμπάνκο: Τα παθιασμένα φιλιά με τον Γιώργο Λάγιο!

Το νεαρό μοντέλο και ο επιχειρηματίας είναι «αυτοκόλλητοι», ενώ ένα από τα αγαπημένα τους σημεία στην Αθήνα είναι το Κολωνάκι, όπου ο φωτογραφικός φακός τους εντοπίζει συχνά πυκνά να κάνουν τις βόλτες και τα ψώνια τους.

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, οι δυο τους ήταν χαμογελαστοί και ιδιαίτερα ευδιάθετοι, ενώ όταν η μία από τις δύο νικήτριες του GNTM «εντόπισε» τους φωτογράφους που τους απαθανάτιζαν, χαμογέλασε, στέλνοντάς τους ένα μεγάλο φιλί.

Κάτια Ταραμπάνκο: Το GNTM, ο χωρισμός και ο έρωτας με τον Νίκο Λάγιο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έγινε ζευγάρι με τον Γιώργο Λάγιο λίγο μετά τον χωρισμό της από τον σύντροφό της Γιάννη, τον οποία είχαμε δει στο GNTM να της κάνει πρόταση γάμου.

Ηλιάδου: Οι ατάκες για τη σχέση της με την Κάτια Ταραμπάνκo μετά το GNTM

Το μοντέλο είχε μιλήσει γι΄αυτό το σκηνικό στην εκπομπή «Μεσάνυχτα», εξηγώντας πως έπαθε τεράστιο σοκ όταν είδε μπροστά της τον τότε σύντροφό της, «αλλά προσαρμόζομαι πολύ εύκολα σε αυτό που μου δίνεται εκείνη τη στιγμή. Και από τη στιγμή που βλέπω τον Γιάννη και ξέρω ότι θα φωτογραφηθώ μαζί του, δεν πρέπει να αφήσω το συναίσθημα να με επηρεάσει. Είναι λήψη τελικού, πρέπει να τα καταφέρεις. Οπότε οκ Γιάννη, ναι σοκάρομαι, σε βλέπω, αλλά έχω μια δουλειά να κάνω αυτή τη στιγμή».

Σε ό,τι αφορά την πρόταση γάμου ξεκαθάρισε ότι ουσιαστικά ήταν μία πρόταση επανασύνδεσης, αφού είχαν εμφανιστεί γκρίζα σύννεφα στη σχέση τους.

Όσο για τον νέο της σύντροφο; Είχε δηλώσει πως αυτό που την κέρδισε σε εκείνον ήταν το μυαλό του. «Φάνηκε πό τις πρώτες μας συζητήσεις ότι ο άνθρωπος έχει πολύ μυαλό και έχει πολλά πράγματα να με μάθει!».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top