Κάτια Ταραμπάνκο: Το GNTM, ο χωρισμός και ο έρωτας με τον Νίκο Λάγιο

Τι ήταν αυτό που την κέρδισε στον νέο της σύντροφο;

Η Κάτια Ταραμπάνκο συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM 2.

Κάτια Ταραμπάνκο: Η αλλαγή στα μαλλιά της!

Η μία από τις δυο νικήτριες του τηλεοπτικού διαγωνισμού ομορφιάς κάθισε απέναντι από την Ελεονώρα Μελέτη για την αμηχανία που ένιωσε όταν στον τελικό του παιχνιδιού είδε μπροστά της τον πρώην σύντροφό της, Γιάννη Χαλβατζή.

«Είχα ένα τεράστιο σοκ όταν είδα τον Γιάννη μπροστά μου αλλά προσαρμόζομαι πολύ εύκολα σε αυτό που μου δίνεται εκείνη τη στιγμή. Και από τη στιγμή που βλέπω τον Γιάννη και ξέρω ότι θα φωτογραφηθώ μαζί του, δεν πρέπει να αφήσω το συναίσθημα να με επηρεάσει. Είναι λήψη τελικού, πρέπει να τα καταφέρεις. Οπότε οκ Γιάννη, ναι σοκάρομαι, σε βλέπω, αλλά έχω μια δουλειά να κάνω αυτή τη στιγμή», είπε το νεαρό μοντέλο.

Σε ότι αφορά την πρόταση γάμου ξεκαθάρισε ότι ουσιαστικά ήταν μία πρόταση επανασύνδεσης, αφού είχαν εμφανιστεί γκρίζα σύννεφα στη σχέση τους.

Κάτια Ταραμπάνκο-Γιώργος Λάγιος: Μιλούν πρώτη φορά για τη σχέση τους

Νίκος Λάγιος - Κάτια Ταραμπάνκο/ φωτογραφία NDP

Βέβαια, δε θα μπορούσε να μιλήσει και για τη σχέση της με τον Νίκο Λάγιο, αλλά και τι ήταν αυτό που την κέρδισε σε εκείνον. «Το μυαλό του ήταν αυτό που με κέρδισε και μου κίνησε το ενδιαφέρον, φάνηκε από τις πρώτες μας συζητήσεις ότι ο άνθρωπος έχει πολύ μυαλό και έχει πολλά πράγματα να με μάθει!», δήλωσε η Κάτια Ταραμπάνκο στην εκπομπή «Μεσάνυχτα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top