Κάτια Ταραμπάνκο-Γιώργος Λάγιος: Μιλούν πρώτη φορά για τη σχέση τους

«Θα γίνει εξαιρετική μητέρα»

Το νέο του βιβλίο παρουσίασε ο Γιώργος Λάγιος, ο σύντροφος της νικήτριας του GNTM, Κάτιας Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο παραδέχεται ότι είναι ερωτευμένη με τον Γιώργο Λάγιο!

Ο ίδιος μίλησε πρώτη φορά για τη σχέση του με το μοντέλο, στην κάμερα του Happy Day και τη Μαρία Αντωνά, αποκαλύπτοντας παράλληλα το παρασκήνιο της γνωριμίας τους:

«Αποφεύγω την προβολή, ντρέπομαι πολύ. Καταλαβαίνω, βέβαια ,πως αυτή η προβολή υπάρχει λόγω της Κάτιας. Αλλά είμαι πολύ τυχερός, γιατί εκτιμώ πολύ την Κάτια. Οπότε, ευτυχώς, η προβολή ήρθε με έναν άνθρωπο που εκτιμώ.

Με την Κάτια γνωριστήκαμε μόλις βγήκε από το GNTM. Δεν την ήξερα. Γνωριστήκαμε σε κοινή παρέα, μιλήσαμε απευθείας. Είναι πολύ καλό κορίτσι. Βοηθάει τους πάντες γύρω της. Δεν είδα τίποτα από αυτά που έλεγαν πως είναι σκληρή. Όσο καιρό είμαι με την Κάτια, βλέπω το πιο γλυκό πλάσμα. Θα γίνει εξαιρετική μητέρα όταν θα έρθει η ώρα της. Φαντάζομαι αργεί ακόμη αυτή η ώρα».

Κάτια Ταραμπάνκο: Βόλτα με τον σύντροφό της στο Κολωνάκι

Φυσικά, εκεί στο πλευρό του ήταν και η Κάτια, η οποία δήλωσε: «Έχω πολύ έντονα συναισθήματα για τον Γιώργο. Επίσης, μου άρεσε πολύ που αντιμετώπισε όλο αυτό που έγινε με τον πρώην μου και το δαχτυλίδι σαν ένας ώριμος, σωστός άνδρας. Όλοι μας έχουμε παρελθόν, αλλά τελείωσε. Από εδώ και στο εξής είμαστε μαζί».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top