Elif: Ο Ερκούτ λέει στον Βεϊσέλ πως θα ζήσει αν σκοτώσει τον Ουμίτ

Καταιγιστικές εξελίξεις στο επεισόδιο της Παρασκευής στις 17.30 στο Star

Στο κτήμα μετά από καιρό είναι συγκεντρωμένη όλη η οικογένεια. Η Ζεϊνέπ είναι αποφασισμένη να φύγει όταν η Αλιγιέ νιώσει καλύτερα. Μετά το δείπνο η Πελίν επισκέπτεται την Αλιγιέ. Η Ζεϊνέπ δυσκολεύεται να κρύψει τη ζήλια της.  Ακούει τον Σελίμ να συζητάει με την Πελίν και παρεξηγεί την κουβέντα τους. Πιστεύει πως διαφωνούν για την άφιξή της στο κτήμα.

Στην πραγματικότητα συζητούν για το χρέος του Σελίμ.  Η Γκόντζα κάνει ερωτήσεις για τη φωτογραφία της Αρζού με τον άντρα και η Ασουμάν δεν της δίνει τις σωστές απαντήσεις. Η Αρζού όμως ακούει την κουβέντα τους και γίνεται έξαλλη. Τις προειδοποιεί να ασχολούνται μόνο με τις δουλειές τους.

Η Αρζού δεν είναι θυμωμένη μόνο με την Γκόντζα και την Ασούμαν αλλά και με τον εαυτό της επειδή της λείπει ο Ουμίτ. Τον καλεί αλλά ο Ουμίτ δεν είναι σε θέση να της απαντήσει.  Ο Χακί μένει στο κτήμα αλλά ο Γιουσούφ και ο φίλος του δικηγόρος ξέρουν πως αυτό δεν θα κρατήσει για πάντα. Οι κοινωνικές υπηρεσίες θα αναλάβουν τον Χακί. 

Ο Βεϊσέλ και ο Ουμίτ είναι δεμένοι στις καρέκλες αλλά φαίνεται πως ο Ερκούτ ήθελε απλά να τους τρομάξει και όχι να τους σκοτώσει.  Η Αϊλά θέτει σε εφαρμογή το σχέδιό της. Ο Μουράτ είναι απελπισμένος γιατί χωρίς τα χρήματα του τοκογλύφου είναι πια καταδικασμένος. 

Η Αϊλά είναι έγκυος και σχεδιάζει να παντρευτεί τον Μουράτ ώστε ο πατέρας της να πιστεύει πως αυτός είναι ο πατέρας του παιδιού της. Ο Ερκούτ λέει στον Βεϊσέλ πως θα τον αφήσει να ζήσει υπό έναν όρο: να σκοτώσει τον Ουμίτ…

Δείτε όλα τα επεισόδια της Elif

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top