Elif: Η Αϊλά προσλαμβάνει δύο άντρες να χτυπήσουν τον Μουράτ

Συνταρακτικό επεισόδιο την Πέμπτη στις 17:30 στο STAR!

Η Αλιγιέ πιστεύει πως η Ζεϊνέπ και ο Σελίμ συμφιλιώθηκαν αλλά στην πραγματικότητα η Ζεϊνέπ μένει στο κτήμα μόνο μέχρι να νιώσει καλύτερα η Αλιγιέ. Η Αρζού βρίσκει μια φωτογραφία της με τον Ουμίτ και θυμάται τις ωραίες στιγμές, που πέρασαν μαζί.

Θυμώνει όμως με τον εαυτό της γιατί πιστεύει πως το να νοσταλγείς κάποιον είναι αδυναμία.  Η Μελέκ και ο Σελίμ μιλάνε για το χρέος. Η Αλιγιέ τους ακούει.  Ο Χακί πηγαίνει στο σχολείο και η Ελίφ μιλάει μαζί του και καταλαβαίνει πως ο πατέρας του τον βάζει να ζητιανεύει. Ζητάει τη βοήθεια του Γιουσούφ για τον φίλο της. Η Μελέκ και ο Γιουσούφ αποφασίζουν να δράσουν και η αστυνομία συλλαμβάνει τον πατέρα του Χακί.  Ο Μουράτ αποφασίζει να επιστρέψει τα χρήματα που πήρε από τον τοκογλύφο.

Συναντάει τυχαία την Αϊλά και της ανακοινώνει την απόφασή του. Η Αϊλά προσλαμβάνει δύο άντρες να χτυπήσουν και να πάρουν τα χρήματα από τον Μουράτ γιατί θέλει ο Μουράτ να είναι στο έλεος του πατέρα της ώστε να λειτουργήσει το σχέδιο, που έχει καταστρώσει.  Ο Βεϊσέλ εντοπίζει τον Ουμίτ αλλά καθώς μιλάνε, πιάνονται από δύο άντρες.

Ο Βεϊσέλ στην αρχή πιστεύει πως πρόκειται  για τους πιστωτές του αλλά αποδεικνύεται πως ο Ερκούτ κρύβεται πίσω από αυτή την εξέλιξη. Ο Ουμίτ και ο Βεϊσέλ είναι δεμένοι σε καρέκλες και ο Ερκούτ εμφανίζεται μπροστά τους. Τους λέει πως οι άντρες του θα τους σκοτώσουν και φεύγει…

Δείτε όλα τα επεισόδια της Elif

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top