Elif: Η Αλιγιέ είναι θυμωμένη με τον Σελίμ

Τι θα γίνει στο επεισόδιο της Δευτέρας

Η Αλιγιέ είναι θυμωμένη με τον Σελίμ επειδή πιστεύει ότι άφησε έτσι απλά να φύγει η Ζεϊνέπ. Η Ελίφ δουλεύει πλέον στο βιβλιοπωλείο του Γιουσούφ. Την παίρνει ο ύπνος στην καρέκλα του Γιουσούφ με ένα βιβλίο στο χέρι.

Η Μελέκ είναι ακόμα στη δουλειά. Μιλάει με την Αλιγιέ στο τηλέφωνο και της μιλάει για την κατάσταση ανάμεσα στον Σελίμ και τη Ζεϊνέπ.  Η Μελέκ δεν μπορεί να πιστέψει ότι η Ζεϊνέπ και ο Σελίμ χωρίζουν.  

Ο Βεϊσέλ λέει στον Μουράτ πως πλήρωσε μέρος των χρεών τους. Το μυαλό του Βεϊσέλ βρίσκεται όμως αλλού καθώς τώρα ξέρει πως η Αρζού ξεκίνησε τη φωτιά, που προκάλεσε το θάνατο του Κενάν και της Τουγτσέ. Το αφεντικό της ΖεΪνεπ της λέει να φύγει νωρίτερα από τη δουλειά. Ο Σελίμ μιλάει με την Πελίν για τον χωρισμό του από τη Ζεϊνέπ.

Ο Γιουσούφ υποψιάζεται πως η Ελίφ έχει ζητήσει δουλειά για κάποιο άλλο λόγο. Ο Γιουσούφ της δίνει το χαρτζιλίκι της και την ακολουθεί γιατί θέλει να μάθει τι θα το κάνει.  Ο Χακί δουλεύει στους κρύους δρόμους και αρρωσταίνει. Όταν πηγαίνει σπίτι του ο πατέρας του τον χτυπάει επειδή δεν πούλησε χαρτομάντηλα.  Η Ελίφ προσπαθεί να τον σταματήσει.  

Ο πατέρας του Χακί, ο Καμίλ, αρπάζει την Ελίφ από το χέρι και προσπαθεί να χτυπήσει και τα δύο παιδιά.  Ο Γιουσούφ επεμβαίνει, χτυπάει τον Καμίλ και παίρνει τα παιδιά μαζί του στο βιβλιοπωλείο. Η Μελέκ τους βλέπει όλους μαζί στο κατάστημα και πηγαίνει να δει τι συμβαίνει.  Ο Ερκούτ περιμένει τον κούριερ μπροστά από το κτήμα γιατί δεν θέλει να τον δει κανείς από το σπίτι.

Ο κούριερ έχει το έγγραφο σχετικά με τη φωτιά, που έστειλε ο Ουμίτ. Ο Ερκούτ σταματάει τον κούριερ χτυπώντας τον στο κεφάλι και παίρνει το έγγραφο.  Η Μελέκ και οι υπόλοιπες εργάτριες δουλεύουν σκληρά για να παραδώσουν μια παραγγελία…

 

 

Δείτε όλα τα επεισόδια της Elif

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top